Audi quattro veleslalom in hitrostni preizkus - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Audi quattro veleslalom in hitrostni preizkus

Audi quattro veleslalomski preizkus

Komercialno veleslalomsko progo z merjenjem časa smo preselili na novo, bolj atraktivno traso. Gre za spodnji del proge 4, ki v zadnjih letih ni bila urejena s teptalnim strojem. Trasa je za razliko od prejšnje pregledna od štarta do cilja in tako bolj zanimiva za tekmovalce in gledalce, omogoča pa tudi različne postavitve. Dostop do štarta je na novo urejen iz zgornjega dela prog 1,6 in 7. Proga obratuje vsak dan, ob normalnih vremenskih okoliščinah, ki dopuščajo varno izvajanje. Zmagovalec dneva z najboljšim časom dneva je nagrajeni, njegovo ime pa objavljeno na naših spletnih straneh.

Štart na progi z merjenjem časa je možen z nakupom žetona v vrednosti 2 EUR na štartu proge ali v info pisarni zgornje postaje kabinske žičnice.

Audi quattro hitrostni preizkus

V neposredni bližini AUDI proge se nahaja območje v katerem se lahko preizkusite v drsalnih sposobnostih. Na razdalji in širini, ki še dopušča varno zaustavljanje, je označena trasa v kateri je možno preveriti vašo hitrost smučanja s pomočjo fotocelic. Novost na naših smučiščih, ki je vsekakor predmet različnih internih stav in gostilniških debat o tem kdo je hitrejši smučar. Test bo v normalnih vremenskih okoliščinah, ki dopušča varno izvajanje, obratoval vsak dan brez plačila.

Poglejte si tudi:

Organizacija smučarskih tekem

Organizacija smučarskih tekem

Informacije
foto točka