Začetek poletne sezone - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Začetek poletne sezone

Krvavec, 13. 5. 2015
Na Krvavcu vas pričakuje poletna sezona! Od 24. 5. 2015 naprej bo vsak dan obratovala kabinska žičnica, ki vas bo popeljala v prelepo naravo, kjer ne manjka priložnosti za najrazličnejše športne aktivnosti. Zaradi slabega vremena je začetek obratovanja žičnice prestavljen s prvotno načrtovane sobote na nedeljo.

V nedeljo, 24. 5., prvič odpiramo tudi našo Rock'n'Flow kolesarsko progo v dolino, otvoritev Poletnega parka v letošnji poletni sezoni pa načrtujemo za prihodnji konec tedna.

Preživite nepozaben dan na Krvavcu -  napolnite baterije ob čudovitem razgledu, ramzigajte telo ob športnih aktivnostih in nadihajte se svežega zraka.

Vabljeni!

Bike Park

Ljubitelji gorskega kolesarstva boste zagotovo navdušeni nad novo pridobitvijo Bike Parka - 6-kilometrsko progo za spustRock'n'Flow je speljana od zgornje do spodnje postaje kabinske žičnice, kar pomeni, da lahko uživate v več zaporednih spustih, saj vas bo na start vedno pripeljala kar gondola.

Na voljo pa so tudi druge kolesarske poti

1. BAM.Bi - RTC Krvavac SloEnduro 4 fun

V soboto, 30. 5. 2015, bo prvič potekala tekma serije SloEnduro 4 fun na Krvavcu. Vsi, ki bi se radi pomerili na dolgem spustu z vrha Krvavca do doline, vabljeni na 1. BAM.Bi - RTC Krvavec SloEnduro 4 fun.

Dogodek bo obenem odlična priložnost za uradno otvoritev nove proge Rock'n'flow.

Poletni park

Zabava v Poletnem parku bo navdušila tako mlade, kot tiste malo starejše. Obisk pustolovskega parka, plezanje na plezalnem stolpu, spust s tubo ali z gorskimi skiroji, slackline, trampolini in še več zabavnih dogodivščin vas pričakuje na Krvavcu. 

Poletni park se predvidoma odpre v soboto, 30. 5. 2015.

Pohodništvo

Spoznajte pohodniške poti na Krvavcu in okoliških planinah. Po celodnevnem izletu pa si privoščite počitek na Plaži Krvavec in se prepustite kulinaričnim užitkom, za katere bodo poskrbeli v restavraciji Krvavec.
Informacije
foto točka