Nočno sankanje med zimskimi počitnicami - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Nočno sankanje med zimskimi počitnicami

Krvavec, 15. 2. 2016

V času zimskih počitnic bo, od 17. - 20. 2., nočno sankanje organizirano vsak večer.

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer ter vsak dan v času zimskih šolskih počitnic območja gorenjske, goriške, notranjsko-kraške, obalno-kraške, osrednje slovenske in zasavske statistične regije. Za ta namen 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure. Veselo vzdušje v času nočnega sankanja je zagotovljeno tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču.

Program izvajamo v sodelovanju z agencijo LABEL. V ceni je vključen dostop in sestop s kabinsko žičnico, neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina. Vozovnice si lahko priskrbite na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice ali na blagajni/Info pisarni na zgornji postaji kabinske žičnice. 

Obvezne predhodne rezervacije na: +386 (0)40 750 875

Ugodnosti:

  • Za družine
Ob nakupu vsaj ene odrasle in ene otroške vozovnice za nočno sankanje nudimo družinam s skupnim stalnim prebivališčem 15% popust.
 
  • Za imetnike veljavnih sezonskih smučarskih vozovnic za smučišče Krvavec
Imetniki letošnjih sezonskih smučarskih vozovnic, veljavnih za smučišče Krvavec imajo pri nakupu vozovnic za nočno sankanje 20% popust. 
 
  • Za imetnike veljavnih več-dnevnih smučarskih vozovnic Krvavec
Imetniki veljavnih več-dnevnih vozovnic za smučišče Krvavec imajo pri nakupu vozovnic za nočno sankanje 20% popust. 

Ugodnosti se med seboj ne seštevajo.


Več in rezervacija
Informacije
foto točka