WORLD SKI AWARDS

KDO ZMAGA? TI ODLOČAŠ!

Dragi prijatelji Krvavca,

Nagrada…..Priznanje….Odličnost v smučarskem turizmu…. To so sinonimi svetovne smučarske organizacije World Ski Awards, ki EDINA s svojimi aktivnostmi spodbuja prizadevanja za okrevanje kolektivne svetovne smučarske industrije, inovacije, rast in blaginjo v smučarskem turizmu.

Cilj World Ski Awards je podpreti in dvigniti standarde v smučarski industriji, z nagrajevanjem najboljših ter spodbuditi dobo rasti smučarskega turizma.

Smučišče Krvavec je bilo v zadnjih sezonah kar 5x zapored izbrano kot najboljše slovensko smučišče, s svojim najvišje ležečim hotelom Krvavec pa je nazadnje postal tudi prejemnik nagrade za najboljši butični hotel v Sloveniji na nominaciji World Ski Awards. Na podlagi vloženega truda v pretekli sezoni smo se odločili, da tudi letos suvereno nominiramo na izboru World Ski Awards za:

NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE 2021

in

NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL 2021

V tem kaotičnem letu, smo se morali celostno prilagoditi in uvesti novosti, da smo premagali vrsto izzivov. Odlična ekipa RTC Krvavca se je maksimalno potrudila in vam s svojimi napravami omogočila varen prevoz na smučišču. Istočasno verjamemo, da so vam vrhunsko urejene smučarske proge v sezoni, ki se je zavlekla daleč v pozno pomlad, prinesle obilico smučarskih užitkov.

Metoda glasovanja je preprosta. Oddajte svoj glas na spletu, na spletni strani World Ski Awards:

LINK ZA NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-resort/2021

LINK ZA NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-boutique-hotel/2021

ODDAJ SVOJ GLAS ZA KRVAVEC!!


Also check

Marriages

A winter fairy tale in white or a wedding in the middle of flowering pastures? Marriage is a special event in the life of each of us. Experience the most beautiful day in your life in the arms of the mountains at the highest wedding location in Slovenia. If you want a different, unique and inimitable wedding in the heart of the Kamniško - Savinjske Alps, HOTEL KRVAVEC is the right choice.

The Krvavec Goblin Adventure

Go on The Krvavec Goblin Adventure, which unveils the mysteries of a shepherd's mountain and is a true family adventure!

Summer park 7 activities

Krvavec summer park with active adventures offers the possibility of playing, active leisure and all-day outdoor fun. It is intended for young, individual recreationalists or groups and families. It includes as many as 7 different activities that complement each other, so you can experience everything in one day.

Adrenaline drops

Krvavec Summer park also offers 3 crazy adrenaline drops with mountain go-karts and scooters or by bike along the Bambino trail, which is suitable for beginners in mountain biking and children from 7 years of age, or those, who measure 140 cm or more in height.

Path to Dolga njiva

Dolga njiva is the most picturesque and idyllic mountain far around. It seems like time would not touch it at all.