Krvavec- Najboljše slovensko smučišče 2017 - RTC Krvavec
  • +38642525911
  • EN
Booking

Krvavec- Najboljše slovensko smučišče 2017

Kitzbuehl, 19. 11. 2017

Obvestilo medijem

 

 

Krvavec v Kitzbuehlu že drugo leto zapored prejel nagrado za Najboljše slovensko smučišče

 

Grad, 19. 11. 2017. V soboto, 18. 11., je organizacija World Ski Awards v mondenem smučarskem središču Kitzbuehel v Avstriji, podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V elitni druščini je Krvavec že drugo leto zapored v roke dobil smučarskega oskarja za Najboljše slovensko smučišče.

 

Organizacija World ski awards je že petič zapored na slavnostni podelitvi v Kitzhbuhlu podelila nagrade najboljšim v smučarski industriji. Poleg smučišč nagrade podeljo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, skratka vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma po celem svetu.

 

Smučišču Krvavec, ki je svojega prvega oskarja prejel že lansko leto, je tudi letos pripadel častni naslov: Najboljše slovensko smučišče 2017.

 

Uroš Zupan, namestnik direktorja RTC Krvavec je ob prejetju drugega kipca dejal: “Ohraniti mesto najboljšega je včasih celo težje kot zmagati prvič in veselje ob nagradi je še zato toliko večje. Ves čas se trudimo, da kljub pomankanju kapitala za večje investicije, izboljšujemo kakovost naše ponudbe. Celotna investicija v posodobitev opreme, ki bo v prihajajoči sezoni omogočala našim smučarjem še višjo kakovost storitev na smučičšu, je ocenjena na 850.000 EUR. Ključ našega uspeha pa so nedvomno naši zaposleni, ki s svojo motivacijo, idejami in predanostjo soustvarjajo našo uspešno zgodbo. Krvavec bo letos praznoval 60 let delovanja in nagrada je veliko priznanje vsem nam, ki delamo in živimo s Krvavcem. Biti že drugo leto v druščini najboljših svetovnih smučišč je dokaz, da je naša pot prava. Ob tem slavnostnem trenutku, bi se rad zahvalim vsem, ki zaupate v nas. Naši obiskovalci ste naš motiv, da se bomo trudili biti dobri in ostati najboljši še naprej.”

 

 

Na Krvavcu bo letos možno smučati že od 24. novembra dalje, kar je eden najzgodnejših začetkov sezone v zgodovini Krvavca. Predprodaja smučarskih vozovnic pa se zaključuje 30. novembra in vse do takrat je še možno kupiti vozovnice po najnižjih cenah.

 

RTC Krvavec je za letošnjo zimsko sezono investiral v vzdrževanje kabinske žičnice in obnovitev krmilnega sistema za dvosedežnico Zvoh. Največji delež investicij pa je šel v nakup nove opreme. Tako bo letošnjo sezono krvavške strmine tepal nov, zmogljivejši teptalni stroj,  k še boljšemu zasneževanju bo prispeval visoko zmogljiv snežni top, nova je podlaga na otroškem traku na Gospinci, posodobljen je tudi kontrolni sistem kart SKI DATA.Celotna investicija v letošnjo zimsko sezono je ocenjena na 850.00 EUR.

Poleg tehničnih novosti RTC Krvavec nadgrajuje tudi ponudbo in zvišuje kakovost storitev tako na smučišču kot v hotelski in gostinski ponudbi.  Tudi v letošnji sezoni se vsako soboto obeta pestro zabavno dogajanje na smučišču. Tik pred božičem, 23. decembra bo dan posvečen ženskam na dm ski openingu za ženske, januarja poleg Svetovnega dneva snega in Šolarja na smuči, bo Krvavec, v sodelovanju s Hišo Kulinarike Jezeršek, že tretje leto zapored gosti tri dnevno kulinarčno razvajanje Gourmet Cup, kjer boste lahko okusili mojstrovine najboljših slovenskih in svetovnih kuharskih šefov. V februarju se bodo na Krvavcu  ponovno pomerili najboljši smučarji v telemark tehniki na tekmi svetovnega pokala v telemark smučanju, zadnji vikend v februarju pa bo Krvavec z veliko zabavo na snegu počastil svojo 60. letnico.

 

Več informacij:

Valentina Erčulj Džuban

e-mail: valentina.erculj@rtc-krvavec.si

mobitel: valentina.erculj@rtc-krvavec.si

www.rtc-krvavec.si

 

 

 

Obvestilo uredništvu:

 

Organizacija World Ski Awards od leta 2013 podeljuje nagrade najboljšim v smučarski industriji tako na svetovni kot državni ravni.

Nagrade so podeljene glede na število oddanih glasov s strani predstavnikov smučarske industrije, potovalnih agencij, medijev in javnosti. Glasovi so se zbirali preko spleta od 2. junija do 22. septembra.

 

World Ski Awards je sestrska organizacija dobro poznane World Travel awards, ki podeljuje nagrade vodilnim v turizmu že 24 let.

 

Povezave:

Gradivo za medije: World Ski Awards

Spletna stranWorld Ski Awards

 

 

 

 

 

 

Opening of runs and snow conditions