WORLD SKI AWARDS

KDO ZMAGA? TI ODLOČAŠ!

Dragi prijatelji Krvavca,

Nagrada…..Priznanje….Odličnost v smučarskem turizmu…. To so sinonimi svetovne smučarske organizacije World Ski Awards, ki EDINA s svojimi aktivnostmi spodbuja prizadevanja za okrevanje kolektivne svetovne smučarske industrije, inovacije, rast in blaginjo v smučarskem turizmu.

Cilj World Ski Awards je podpreti in dvigniti standarde v smučarski industriji, z nagrajevanjem najboljših ter spodbuditi dobo rasti smučarskega turizma.

Smučišče Krvavec je bilo v zadnjih sezonah kar 5x zapored izbrano kot najboljše slovensko smučišče, s svojim najvišje ležečim hotelom Krvavec pa je nazadnje postal tudi prejemnik nagrade za najboljši butični hotel v Sloveniji na nominaciji World Ski Awards. Na podlagi vloženega truda v pretekli sezoni smo se odločili, da tudi letos suvereno nominiramo na izboru World Ski Awards za:

NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE 2021

in

NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL 2021

V tem kaotičnem letu, smo se morali celostno prilagoditi in uvesti novosti, da smo premagali vrsto izzivov. Odlična ekipa RTC Krvavca se je maksimalno potrudila in vam s svojimi napravami omogočila varen prevoz na smučišču. Istočasno verjamemo, da so vam vrhunsko urejene smučarske proge v sezoni, ki se je zavlekla daleč v pozno pomlad, prinesle obilico smučarskih užitkov.

Metoda glasovanja je preprosta. Oddajte svoj glas na spletu, na spletni strani World Ski Awards:

LINK ZA NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-resort/2021

LINK ZA NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-boutique-hotel/2021

ODDAJ SVOJ GLAS ZA KRVAVEC!!


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.