TURISTIČNI BONI NA KRVAVCU

Spoštovani obiskovalci,

[ Jesenske počitnice v 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐮 𝐊𝐫𝐯𝐚𝐯𝐞𝐜 ] Ponudba velja od 22.10. do 1.11.2021

POSEBNA PONUDBA 2x polpenzion v Hotelu Krvavec /na osebo CENA = 100 € *možnost koriščenja turističnih bonov

OTROCI do 6.leta za polpenzion v isti sobi s starši brezplačno OTROCI od 6. do 9,99 leta za polpenzion za dva dni v isti sobi s starši cena 50€ OTROCI od 10. do 14,99 leta za polpenzion za dva dni v isti sobi s starši cena 60€

Za otroke bomo v času jesenskih počitnic pripravili prav posebne počitniške aktivnosti 🎃

Se že veselimo 🍂!

📧 booking@rtc-krvavec.si 📞 051 350 830

HOTEL KRVAVEC in APARTMAJSKA HIŠA MUŠTRINKA

Gorsko okolje najvišje ležečega hotela v Sloveniji 1600 m nad morjem ali pa intimna atmosfera Apartmajske hiše Muštrinka v objemu gozda, sta pravi kraj za vaš oddih v teh vročih poletnih dneh. Z vso lepoto gorskega okolja ter s svojo opremljenostjo ustvarjata občutek domačnosti in v udobnih, bogato opremljenih sobah in apartmajih nudita vse za sproščujoč oddih.

Več o nastanitvi v Hotelu Krvavec si lahko ogledate tukaj https://www.rtc-krvavec.si/si/nastanitve/hotel-krvavec/

Več o nastanitvi v Apartmajski hiši Muštrinka si lahko pogledate tukaj https://www.rtc-krvavec.si/si/nastanitve/apartmajska-hisa-mustrinka/

Preverite proste namestitve na booking@rtc-krvavec.si ali na telefonu 051 350 830 ter vnovčite svoj turistični bon še danes!

Vnovčite turistične bone na Krvavcu !!

Hotel Krvavec

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu, ki se po izboru World ski awards ponaša z nazivom BEST SKI BOUTIQUE HOTEL - najboljši smučarski butični hotel v Sloveniji!

Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni (ob rezervaciji sporočite recepciji).

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.

V apartmajski hiši se nahaja ogrevan skupni prostor, kjer lahko za čas bivanja hranite smučarsko opremo.

Za lažjo odločitev, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj ključnih informacij kako koristiti turistične bone:


Izpolnite in podpišite izjavo, s katero boste potrdili korišcenje turističnega bona na Krvavcu. Izjavo (obrazec Potrditev unovčitve bona) prinesite s seboj.

Potrditev unovčitve bona - izročite na recepciji

V primeru, da z vami letujejo otroci, katerim niste starši ali skrbniki, morate imeti izpolnjeno in podpisano izjavo staršev ali skrbnikov otroka za unovčitev turističnega bona (obrazec Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona).

Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona (npr. otrok letuje s sosedom) - izpolnite doma in izročite na recepciji

V primeru prenosa turističnega bona na drugo osebo, morate imeti predhodno pravilno izpolnjeno Izjava o prenosu bona), zahtevano izjavo o prenosu bona (obrazec v nasprotnem primeru unovcenje na recepciji ne bo mogoce.

Izjava o prenosu bona - izpolnite doma in izročite na recepciji

 

Nastanitveni paketi

Aktivni družinski paketi
Pohodniški paketi
Romantični paketi
Bed & Bike paketi