Kreativno dnevno varstvo na Krvavcu - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Kreativno dnevno varstvo na Krvavcu

V času jesenskih počitnic na Krvavcu organiziramo dnevno varstvo otrok, starih od 5 do 13 let.

Otroci bodo dneve preživeli v neokrnjeni naravi pod budnim očesom izobraženih, kreativnih in aktivnih vzgojiteljic. Spoznali bodo gorski svet ter gorsko rastlinje in živali, ki prebivajo na Krvavcu, s skupno močjo pa bodo pregnali tudi škratji urok.

Dnevna varstva bodo spodbudila otrokovo domišljijo, fizična aktivnost v naravi pa bo napolnila otroški duh in ga pripravila na nove izzive.

Vabimo vse nadobudne otroke, da se nam med jesenskimi počitnicami pridružijo v družbi pastirskih škratov na Krvavcu, v najvišje ležečem dnevnem varstvu v Sloveniji. Na dnevnem repertoarju so dogodivščine, kreativni kotički, aktivno škratovanje in še in še. Skratka vse, kar bo naredilo jesenske počitnice nepozabne.


Cena varstva že od 30€/dan.

V ceno je vključena vožnja s kabinsko žičnico, dnevno varstvo z usposobljenimi vzgojiteljicami, trije obroki na dan ter ves potreben material za delavnice.

Varstvo se začne z zborom na spodnji kabinski postaji med 7:30 in 8:00 uro zjutraj in traja do 16:00 oziroma 16:30 ure, ko starši na spodnji kabinski žičnici prevzamejo otroke.

Dnevno varstvo se izvaja v primeru minimalne udeležbe 5 otrok. Maksimalno število otrok je 15.


Rezervacije in info: 

Ajda Zelinka E: komerciala6@rtc-krvavec.si; T: 031 323 969


Informacije
foto točka