Kolesarski kampi 2017 - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Kolesarski kampi 2017

Tudi letos bo Bike park Krvavec gostil kar nekaj kolesarskih kampov za vse starosti. 

MTB GALAXY Gorsko kolesarska delavnica Krvavec 19. - 21. maj

V maju se ekipa MTB Galaxy | Mountain bike holidays, camps and workshops vrača na Krvavec. Tokratna kolesarska delavnica je namenjena vsem, ki bi radi pridobili ali nadgradili znanje vožnje gorskega kolesa. 
Ker Bike Park Krvavec ponuja izvrsten, skoraj da naraven teren oz. proge vseh težavnostnih stopenj, bo učenje prava poslastica. Progi Bambino in Muci nam bosta služili za predelavo osnovnih tehnik, na drugi strani pa si bomo na Rock & Flowu dali duška in nadgradili znanja do potankosti. 
Od petka do nedelje bomo nastanjeni v hotelu Krvavec, kjer znajo poskrbeti za dobro vzdušje in kulinariko. 
V letošnji sezoni bo potek delavnic s kamero spremljal Jan Poric, ki bo poskrbel za kvalitetno video analizo, ter celoten potek delavnice strnil v kratkem video poročilu.

Cena delavnice: 180€/osebo

Vključuje:
- izvedba delavnice (poučevanje in vodenje)
- 2 pol penzion v Hotelu Krvavec (zajtrk, večerja)
- 2 x vozovnica za kolesarki park Krvavec
- dostop do orodja za popravilo koles
- video in foto materjal vožnje vsakega udeleženca
* POZOR: v primeru organizacije nastanitve v lastni režiji ali posedovanja kolesarske vozovnice za Krvavec, je cena delavnice nižja.

Za prijavo in celoten opis poteka delavnice nam pišite na info@mtbgalaxy.com

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 068147467

Ekipa MTB Galaxy

KR RAJD Teva Bike Kampi

V sodelovanju s kolesarskem društvom KDRajd že tretje leto zapored organiziramo poletne Teva Bike Kampe za vse starosti.

Teva Junior MTB Kamp Krvavec 28. -30. junij

V kampu so vsi udeleženci pod strokovnim vodstvom in organizacijo učiteljev gorskega kolesarstva, ki jih vodijo, učijo in preživijo z njimi vse dni. Spanje in prehrana je organizirana v Hotelu Krvavec
Kamp je sestavljeni iz praktičnih lekcij na kolesu in teoretičnega dela, kjer se udeleženci spoznavajo z nastavitvami kolesa, z odpravljanjem osnovnih težav na kolesu, z obnašanjem v skupini, ter se seznanjajo z možnimi poškodbami in kako se le tem izogniti.

Na kampu udeležence poučijo tudi o pravilnem odnosu kolesarjev do okolja. Ob zaključku za vse izvedejo tudi zabavno tekmovanje, ki še popestri druženja in okrepi timski duh. Kamp je primerni tudi za začetnike, saj so udeleženci razdeljeni po skupinah glede na nivo znanja. V kolikor nimate ustreznega kolesa vam  nudimo ugodno ceno za izposojo tako kolesa kot zaščitne opreme. 


Več informacij in prijava: info@kd-rajd.si

MTB Vikend Bike kamp 21.-23. julij

Cilj Bike Kampa je, da preko podaljšanega vikenda vsem, ki so že preko najstniških let, omogočimo zabavno kolesarsko izkušnjo učenja voženj v parku, kjer se spoprimemo z vsemi objekti, ki nam pridejo na pot.

Večinoma so udeleženci gorski kolesarji, ki si želijo v podaljšanem vikendu kar čimveč naučiti in se hkrati ob tem zabavati. Z razliko od "mularije" bomo imeli več snemanj in skoraj nič tekmovanj, več posameznega učenja in poudarka na postopnosti. Seveda je druženje in zabava ob vožnji na prvem mestu in temu je prirejen program. Poleg vožnje po parku bomo seveda dan popestrili tudi s kakšno delavnico po kateri pa se seveda prileže tudi "pir".

Udeležnci spijo v Hotelu Krvavec na 1600m , kjer je najvišje izhodišče Bike parka Krvavec.

Več informacij in prijava: info@kd-rajd.si

Unior Tools Team Pro Kamp

Avgustovska poslastica z Unior Tools Pro teamom, kje se boste naučili malih skrivnosti velikih mojstrov. 

Več informacij in prijava: info@kd-rajd.si
Informacije