Poletni park Krvavec - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Poletni park Krvavec

Pustolovski park in 6 dodatnih aktivnosti. Atraktivni spusti z gorskimi go-karti, skiroji in kolesi.Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. 

Poletni park Krvavec ponuja dva sklopa aktivnosti:

  • Pustolovski park z dodatnimi 6 aktivnostmi
V ceno vstopnice je vključen obisk Pustolovskega parka in dodatnih 6 aktivnosti (spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp, frizbi golf in lokostrelstvo). Družine imajo pri nakupu vstopnice za Pustolovski park (z dodatnimi 6 aktivnostmi) 15% popust. 

  • Atraktivni spusti z gorskimi go-karti, skiroji in kolesi
Ob doplačilu ali kot samostojne aktivnosti na voljo še trije atraktivni spusti. Z gorskimi go-karti ali skiroji se lahko spustite po tlakovani poti ali pa z gorskim kolesom po progi Bambino trail

   

Obratovalni čas parkaCenikPonudba za šolske skupine

Tudi poleti furam Krvavc

Poletni park Krvavec ponuja obilico zabave za vse starosti. 

Pustolovski park in 6 dodatnih aktivnosti

Pustolovski park

Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poligon med seboj povezuje drevesa med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo.

Plezalni stolp

Plezalni stolp obiskovalcem omogoča zabaven preizkus v športnem plezanju. Stolp sestavljajo štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih smeri.

Trampolin

Skakalec na trampolinu dosega višino, ki omogoča atraktivne poskuse in visoke skoke. Zabava je toliko večja, saj ima skakalec pogled na celotno Tiho dolino.

Slacklilne

Atraktiven poligon, sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal. Aktivnost zagotavlja obilico zabave, je popolnoma varna in razvija motorično gibalne spretnosti.

Frizbi golf

Različna igralna polja, podobna golfskemu igrišču. Ciljno luknjo predstavlja palica in obroč, objet z verigo, v katero je potrebno s čim manj poizkusi vreči frizbi. Odlična zabava za celo družino!

Lokostrelstvo

Lokostrelski poligon z različnimi tarčami, primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.

Spust s tubo

Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, sledi zabave in veselja poln spust s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi vijugasti stezi.

Atraktivni spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Spusti z gorskim go-kartom, skirojem ali kolesom so možni kot samostojne aktivnosti ali ob doplačilu k vstopnici v Pustolovski park s 6 dodatnimi aktivnostmi.

Spusti z gorskimi go-karti

Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabaven spust po makadamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Zabava in doza adrenalina sta zagotovljeni, vsekakor pa je to aktivnost, ki je ne smete zamuditi.

Spust z gorskimi skiroji

Poleg zabavnega spusta z gorskimi go-karti, se lahko na pot po urejeni poti podate tudi stoje na gorskem skiroju. Atraktiven spust vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.

Spust s kolesom po progi Bambino

Razgibana proga Bambino Trail za spust z gorskimi kolesi je speljana skozi gozd, vsebuje različne terenske oblike z grbinami in bandami manjše zahtevnosti, tako je primerna za širši krog kolesarjev, tako začetnike, kot tudi za otroke od 7. leta dalje.

Video

Informacije

Poglejte si tudi:

Obratovanje

Obratovanje

Šolske skupine

Šolske skupine

Cenik poletnih aktivnosti

Cenik poletnih aktivnosti

Bike Park Krvavec

Bike Park Krvavec

Pohodništvo

Pohodništvo

Jadralno padalstvo

Jadralno padalstvo

Informacije
foto točka