Priprave na smučarsko sezono - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Priprave na smučarsko sezono

Je smučanje vaš najljubši šport? Ste razmišljali, da bi letos naredili korak bližje k dobri telesni pripravljenosti? Za vas poskrbimo še preden stopite na sneg. Dobra telesna pripravljenost vam omogoča varnejšo in užitkov polno smuko. Zato smo skupaj s priznanim osebnim trenerjem Rokom Mariničem pripravili sklope treningov s pomočjo katerih boste v novo sezono stopili pripravljeni. 

Poleg tega bo Rok z vami na plaži Krvavec ogreval mišice pred smuko, skozi celo sezono. 

Vsem imetnikom sezonske vozovnice pa nudi tudi BREZPLAČEN uvodni trening v prostorih Kulture gibanja v Ljubljani!

Furajte Krvavec pripravljeni! 

V spodnjem delu lahko dostopate do šestih treningov, v katerih so različne vaje, za boljšo fizično pripravljenost in posledično bolj varno smuko. 

Potek posameznega treninga naj bo sledeč: 

TABATA, ki traja 4 minute in pomeni; vsako vajo ponoviš  v 8 intervalih in sicer 20 sec vadiš, 10 sec počivaš. Trening naj sestavlja 4 kroge (4 krat ponoviš TABATO), med vsakim krogom počivaš 1 minuto!


Želimo vam prijeten trening in odlično smuko!

Ogrevanje in ohlajanje

Ogrevanje in ohlajevanje sta sestavni del vsakega varnega treninga. Ogrete mišice so prožnejše in tako manj podvržene morebitnim poškodbam, hkrati pa omogočajo optimalno izvedbo vaj. Po koncu vsakega treninga se dobro ohladite, da pospešite regeneracijo utrujenih mišic in se sprostite po naporni vadbi. 

Priporočamo, da se pred vsakim treningom dobro ogrejete in na koncu ohladite in tako izvedete trening v celoti.Trening 1

Trening 2

Trening 3

Trening 4

Trening 5

Trening 6

O trenerju

Rok Marinič je eden izmed tistih, ki jim je, vsaj na prvi pogled, lahko zavidati. Že od malih nog je namreč vedel, kaj si želi. Njegova strast je vedno bil sport. Že ko je dopolnil 7 let, se je odločil, da bo postal profesionalni nogometaš. V svojih zgodnjih dvajsetih letih je svojo profesionalno športno kariero pričel pri Interblocku in skoraj vse je šlo po načrtu… dokler mu poškodbe niso prekrižale pot.

Po več hujših poškodbah so mu mnogi svetovali, naj svojo poklicno pot raje išče izven športnih panog. A Rok se ni vdal. Prav zaradi svoje želje in vztrajnosti je s pomočjo CrossFita in številnih drugih oblik vadbe in vaj, svoje poškodbe uspešno in v rekordnem času rehabilitiral do takšne mere, da bi se spet lahko podal na zelenico. A v tem času je že našel novo športno ljubezen. Odločil se je, da nogometni svet pusti za seboj, ter postane licenčni trener CrossFit-a in funkcionalne vadbe. Rokova skupina učencev se je iz dneva v dan večala, Rok pa je iskal in se izobraževal dalje.

Treniral je v skorajda vseh slovenskih telovadnicah, potem se je podal tudi v tujino.  Zato je ustanovil Kulturo gibanja, za katero pravi, da uteleša njegovo vizijo in nosi v sebi tudi vrednote in sporočila, ki danes manjkajo v svetu fitnesa, zdrave prehrane, osebnega trenerstva ter v naši družbi nasploh: .“Zdi se, kot da večino svojega življenja poslušamo, kakšni bi morali biti, kaj je prav in kaj narobe. Vsi se skušamo približati popolnemu – največkrat nerealnemu, retuširanemu – telesu, ki krasi prve strani revij in oglase. Pogosto spoznavam ljudi, ki jih krasi mišičasto telo, v resnici pa do tega pridejo z izjemno nezdravim načinom ali pa so nesrečni, ko se večino svojega življenja pehajo za “idealom”.

Zdravo telo in zdrav duh ni samo takšno, ki ga vedno vidimo na promocijskih letakih za fitnes, pride v različnih številkah in oblikah. V Kulturi gibanja verjamemo, da je na prvem mestu zdravo in predvsem funkcionalno telo ter vaše počutje, vaš zunanji izgled pa le stranski produkt, in na takšen način tudi izvajamo naše vadbe in vodimo naše skupine.” Rok se je po dolgih letih udejstvovanja v svetu osebnega trenerstva, odločil za samostojno pot. Pravi, da je človekljub, in da se veseli vseh novih obrazov, s katerimi bo delal v prihodnjih letih.Kontakt

Kupim prej, #furamKrvavec cenej`!


Dobro pripravljeni na smučanje si zagotovite ugodno smuko že v predprodaji, do 30. novembra. Smučarske vozovnice tudi do 25% ugodneje.
Spletna prodaja smučarskih vozovnic
Informacije
foto točka