Smučišče - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Smučišče

30 km odlično urejenih smučarskih prog, Snežni park ter apres ski na smučišču vabijo!

Popolno zimsko doživetje

Smučarsko središče z najlepšim pogledom ima odlično urejene smučarske proge na nadmorski višini od 1450 m do 1971 m, kar zagotavlja odlične pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog  ter jamči 100 smučarskih dni v vsaki sezoni. Proge so razgibane, po težavnosti raznolike, primerne tako za rekreativne in profesionalne smučarje, kot tudi za smučarje začetnike.

Smučišče Krvavec se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem. Od glavnega mesta Ljubljane oddaljen le 25 km in hkrati najbližje smučišče mednarodnemu letališču  v Evropi (Brnik, 8 km).

Dodatna zimska ponudba

Šola smučanja (alpsko smučanje, carving, telemark, deskanje na snegu), izposoja in servis smučarske opreme, snežni park, poligon za začetnike, otroški trak in vrtiljak, tekmovalni poligon, proga z elektronskim merjenjem časa, proga z neteptanim snegom, nočno sankanje, snowbiking, garderoba, sauna v hotelu Krvavec, restavracije in brezplačno parkirišče.

Namig: Za uživanje na snegu ne potrebujete niti lastne smučarske opreme, saj vas bomo v izposojevalnici opreme oblekli od nog do glave.
Varnost na smučišču

Shema smučišč

Tehnični podatki

Poglejte si tudi:

Vremenske razmere

Vremenske razmere

Preverite vreme in obratovanje prog.
Šola smučanja

Šola smučanja

Za vas smo pripravili nabor različnih programov učenja.
Urnik obratovanja

Urnik obratovanja

Ažurni urnik obratovanja naprav.
Za družine

Za družine

Preživite aktivno zimo z družino na Krvavcu
Parkiranje in prevoz

Parkiranje in prevoz

Kje lahko parkirate ali si zagotovite prevoz?
Informacije
foto točka