Snowbiking - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Snowbiking

Malo drugačno kolesarjenje je varno in zabavno ter primerno za vse starosti.

Snowbike, popularna snežna zabava za vsakogar!

Popularna snežna kolesa so ravno prav avanturstična zabava za vse, ki ste radi na snegu. Ne glede na starost, fizične sposobnosti ali predznanje bo malo drugačno kolesarjenje nepozabno.

Snežno kolo odlikuje odlična statistika, saj se poškodb pri izvajanju praktično ne beleži. Ne le, da je snežno kolesarjenje varno in zabavno, ampak je tudi primerno za vse, ki so morda v preteklosti utrpeli poškodbe in zaradi njih ne morejo več na smuči. Full-suspension tehnologija koles in lahki aluminijasti okvirji omogočajo udobno vožnjo na različnih vrstah snežne podlage in terenih.

Kdaj:
 Snežno kolesarjenje je na smučišču Krvavec možno vse dni v tednu, v času obratovanja smučišča Krvavec ali v času nočnega sankanja. Proga v času nočnega sankanja poteka po delno osvetljeni progi, vezani na obratovanje štirisedežnice Tiha dolina, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer in vsak dan v času zimskih šolskih počitnic. Snowbiking izvajamo v Manner Fun Parku ob vlečnici Luža oz. za ta namen obratuje 4-sedežnica Tiha dolina  od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino pa do 20. ure. Glede na to, da je proga delno osvetljena že zaradi samega nočnega sankanja in vsak od udeležencev prejme tudi čelno svetilko, bo vidljivost zares dobra.

Oprema: Potrebujete veljavno smučarsko vozovnico in smučarske čevlje. V primeru, da smučarskih čevljev nimate svojih, si jih lahko za čas snežnega kolesarjenja izposodite po posebni ceni 5 eur.
Program izvajamo v sodelovanju z agencijo Label, organizirano snežno kolesarjenje pa je možno že ob min št. 3 udeležencev.

Posebni snowbike paketi tudi za podjetja. Za dodatne informacije o ponudbi za podjetja pošljite povpraševanje na info@label.si.

Obvezne prehodne rezervacije

Agencija Label +386 (0)40 750 875 +386 (0)40 750 875

Poglejte si tudi:

Cenik zimskih aktivnosti

Cenik zimskih aktivnosti

Nočno sankanje

Nočno sankanje

Informacije
foto točka