Za otroke - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Za otroke

Poligon za začetnike Gospinca

Poligon za začetnike Gospinca je najprimernejše igrišče za otroke in smučarje začetnike, ki vsebuje: otroški trak - dolžine 80 m, otroški vrtiljak ter številna igrala.

Ob poligonu se nahaja Šola snežnih športov z recepcijo in zbornim mestom. V bližini (zgornja postaja kabinske žičnice) je tudi Servis in izposoja smučarske opreme. Ponudbo za otroke in začetnike na tem delu smučišča dopolnjuje otroška vlečnica Luža, ki ji pripada, po težavnosti, lahka smučarska proga. Nahaja se na spodnjem delu smučišča Krvavec, v bližini zgornje postaje kabinske žičnice (50 m) in spodnji postaji enosedežnice Gospinca, šestsedežnice Vrh Krvavca, štirisedežnice Tiha dolina in otroške vlečnice Luža.

Poligon za začetnike ter sankališče Kriška planina

Poligon za začetnike ter sankališče Kriška planina ponuja doživetje za vso družino in vsebuje najdaljši otroški trak v Sloveniji - dolžine 35 m, številna igrala ter sankališče.

Nahaja se na vzhodnem delu smučišča Krvavec, na Kriški planini, v bližini spodnje postaje dvosedežnice Kriška planina. V neposredni bližini poligona se lahko okrepčate v Planšariji Viženčar ali Kmečkem turizmu Pr' Florjan.

Dostop je možen z avtomobilom, aktivnosti na njem pa so brezplačne.

Otroška vlečnica Luža

Vlečnica Luža je najnovejša naprava smučišča Krvavec in upošteva zadnje standarde varnosti prevoza potnikov. Nezahtevni teren ter krožci ustvarjajo idealne pogoje za učenje otrok samostojne vožnje na žičniških napravah.

Šola smučanja in izposoja opreme za otroke

Prvi stik s snegom je za male smučarje še kako pomemben. Pripeljite vaše malčke na planino Krvavec in jih prepustite iznajdljivim učiteljem, da jih skozi igro in zabavo popeljejo v čudoviti svet smučanja. Ponudba obsega tako individualno učenje kot skupinske tečaje, ki jih vodijo izkušeni in licencirani učitelji, na voljo pa je tudi izposoja otroške smučarske opreme. Prve poskuse lahko spremljate skozi vaš tele objektiv ali pa se medtem brezskrbno prepuščate strminam smučišča Krvavec.

Informacije in rezervacije:

JECOM ŠPORT (Gospinca) +386 (0)4 27 11 808 +386 (0)4 27 11 808 +386 (0)31 301 250 +386 (0)31 301 250 http://www.jecom.si/

Poglejte si tudi:

Manner otroški park

Manner otroški park

Šola smučanja

Šola smučanja

Ostale aktivnosti

Ostale aktivnosti

Informacije
foto točka