Doživetja na Krvavcu

Skupaj #furajmo Krvavec, na smučišču upoštevajmo priporočila in ravnajmo odgovorno.

Varno uživajte v smuki na Krvavcu.

INTERSPORT IZZIV KRVAVEC 2021

Za vse rekreativne smučarje pripravljamo izjemno priložnost, da se podajo po strminah urejene Veleslalomske proge INTERSPORT na Krvavcu in svoje smučarske sposobnosti izmerijo v tekmi s časom!

Proga je ravno prav zahtevna, da vam predstavlja izziv, a hkrati se po njej lahko podajo tudi malo manj na-trenirani smučarji.

DRUGIČ V SOBOTO, 20.2.2021 od 10h do 12h!

Na veleslalomski progi bo omogočeno merjenje časa. Vsak smučar, ki srečno prismuča do cilja, prejme prijetno uporabno darilo, najhitrejši pa lepe PRAKTIČNE nagrade INTERSPORT!

Priložnost za izboljšanje rezultata ali da se prvič podate na INTERSPORT IZZIV KRVAVEC 2021 boste imeli še:

Soboto: 13.3.2021 Sobota: 20.3.2021

Vedno od 10h do 12h!

Vabimo vas, da se prijavite na https://www.rtc-krvavec.si/si/dozivetje/intersport-izziv-na-krvavcu ali pa se nam kar pridružite v času trajanja pri startni hiški Veleslalomske proge INTERSPORT.

  • PLAŽA KRVAVEC

Izkoristite dobroimetje! Koriščenje dobroimetja na računu, ki ste ga dobili pri nakupu smučarske vozovnice. Trenutno je Plaža Krvavec odprta in si vaš napitek ali prigrizek vzamete za s seboj.

Here you can use the bonus on your invoice from ski pass purchase and enjoy great Krvavec meals!

TEDEN UGODNOSTI V letošnji sezoni vam vsak dan med tednom ponujamo posebne ugodnosti:

PONEDELJEK: PETROL SKI DAN - Dnevna odrasla vozovnica le 28,90 €. TOREK: SLADKI UŽITEK NA PLAŽI - Ob nakupu enolončnice, dobite jabolčni zavitek brezplačno. SREDA: NAPOLNI BATERIJE - 20% popust na vso hrano na Plaži. ČETRTEK: COCACOLA DAN NA PLAŽI - Ob nakupu paketa CC toast, CC pomfrit ali CC zavitek 1+1 brezplačno. PETEK: VALÚ DAN - Vsak petek izžrebamo srečneža, ki je kupil vozovnico v VALÚ Market in mu povrnemo vrednost vozovnice.

NOČNO SANKANJE

Najbolj nora zabava na sankah!

OB TORKIH, PETKIH IN SOBOTAH

Potrebne prijave na: https://www.rtc-krvavec.si/si/dozivetje/nocno-sankanje

Aktivnost se izvede ob najmanj 25 prijavljenih.

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah, letos pa tudi ob torkih zvečer.

Na planino vas bo odpeljala kabinska žičnica, sankališče pa je urejeno na progi Ror. Vozovnica za nočno sankanje vključuje neomejeno število voženj s 4- sedežnico Tiha dolina v času nočnega sankanja. 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure.

PO DARILA NA KRVAVEC

Pri nas lahko dobite različne DARILNE BONE!

Izberete lahko DARILNI BON za:

  • DNEVNA SMUČARSKA VOZOVNICA velja vse dni v sezoni
  • NOČNO SANKANJE z izposojo sani
  • RATRAK VEČERJA za dve osebi

Najbolj priljubljene
Adrenalinska doživetja
Za družine
Za šole
Vse aktivnosti