Zaradi splošnih razmer v državi, programa jesenske počitnice ne moremo izpeljati. Vsem želimo prijetne, predvsem pa zdrave počitnice! Se vidimo na Krvavcu, ko bomo spet lahko skupaj uživali v lepotah naše narave!

Poleg vrhunske ponudbe, ki vam jo na Krvavcu prinaša jesen v naravi, smo za družine pripravili posebno bogat počitniški program, za otroke različnih starosti, morda pa se nam še vi, dragi starši pridružite.

Vse počitniške dni bomo obogatili s programom, za vikende pa imamo še za vas posebno ponudbo!

PETEK, 23.10.2020 ali 30.10.2020:

Prihod na lokacijo v popoldanski urah ter namestitev v hotelu Krvavec oziroma v Apartmajski hiši Muštrinka. Po večerji sledi pravljični večer, ki nas povede v pravljični pastirski duh ter v veselo pričakovanje naslednjega dne.

SOBOTA, 24.10.2020 ali 31.10.2020:

Dopoldne: ob 10h se dobimo na Plaži in se odpravimo na čisto posebno avanturo. Odkrivali bomo umetnost preživetja v naravi. Z zemljevidom ''Pustolovščina Krvavec'' se bomo podali v ''Krvavško gmajno'' nad Krvavškimi stenami. Tam bomo iskali pomembne surovine za preživetje v naravi: les za ogenj, material za prenočišče, palice,…se ga učili uporabljati in si z njim pomagati. Ob tem se bodo učili prepoznavati drevesa, lišaje, razvijali bomo orientacijske sposobnosti, se pobližje spoznali s kompasom in se hkrati dobro razgibali.

Popoldne: uživali bomo v vsej bogati ponudbi, v okolici hotela, ki je na voljo. Trampolin, podiranje lesenih klad, kegljev, lokostrelstvo,…

Večer: kostanjeva zabava ob ognju. Da kostanju ne bo dolgčas, se mu bo pri peki pridružilo še kakšno jabolko, krompir ali hrenovka.

NEDELJA, 25.10.2020 ali 1.11.2020:

Dopoldne: ob 10h se zberemo na Plaži, od koder se z vodnikom odpravimo na pravljično doživljajski pohod po Poti pastirskih škratov, za katero vam bomo podarili posebno Škratovo beležko. Pravljično-doživljajska pot nas popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter nas nahrani z dih jemajočimi razgledi. Z dobrim opazovanjem bomo začutili naravne lepote Krvavca in razrešili čarobni izrek, ki prežene škratji urok.

Popoldne: uživali bomo v okolici hotela, pripravili ustvarjalne delavnice za otroke in odrasle in se zabavali vse do odhoda domov.

POMEMBNE INFORMACIJE Za programa pohod po Poti pastirskih škratov in preživetje v naravi je potrebna predhodna najava. Programa se brezplačno izvedeta ob najmanj 5 prijavljenih. Vse pa prosimo, da si glede na jesenski čas, zagotovite ustrezno obutev in oblačila. Če nas bo presenetil sneg, bomo aktivnosti prilagodili vremenu in vsekakor poskrbeli, da vam bo v naši družbi lepo.

Cene za bivanje od petka do nedelje, odrasla oseba/noč:

· Nočitev z zajtrkom: 40 eur · Nočitev s polpenzionom: 45 eur

Cene za bivanje od nedelje do petka, odrasla oseba/noč:

· Nočitev z zajtrkom: 35 eur · Nočitev s polpenzionom: 40 eur

Akcija jesenske počitnice: 2. otrok do 11,99 eur brezplačno ob pogoju min. 1 odrasla oseba in min. bivanju 2 noči

Vključen program v času jesenskih počitnic od 23.10. do 1.11.2020.

Doplačila: turistična taksa odrasli 2 eur/noč, turistična taksa otroci do 17,99 let 1 eur/noč, dodatno kosilo/večerja 13 eur

DOSTOP

Dostop do namestitev bo ob ugodnih vremenskih pogojih možen s kabinsko žičnico. Do namestitev lahko dostopate tudi z osebnim avtomobilom.

Rezervacije in dodatne informacije na booking@rtc-krvavec.si!


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Poletni park 7 aktivnosti

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. Vključuje kar 7 različnih aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.