Zaradi splošnih razmer v državi, programa jesenske počitnice ne moremo izpeljati. Vsem želimo prijetne, predvsem pa zdrave počitnice! Se vidimo na Krvavcu, ko bomo spet lahko skupaj uživali v lepotah naše narave.

Poleg vrhunske ponudbe, ki vam jo na Krvavcu prinaša jesen v naravi, smo za družine pripravili posebno bogat počitniški program za otroke različnih starosti, morda pa se nam pridružite tudi vi, dragi starši.

Vse počitniške dni bomo obogatili s programom, za vikende pa imamo za vas še posebno ponudbo!

PRVI DAN:

Prihod na lokacijo v popoldanski urah ter namestitev v hotelu Krvavec oziroma v Apartmajski hiši Muštrinka. Po večerji sledi pravljični večer, ko nas pravljični pastirski duh odpelje v veselo pričakovanje naslednjega dne.

DRUGI DAN:

Dopoldne: ob 10h se dobimo na Plaži in se odpravimo na čisto posebno avanturo. Odkrivali bomo umetnost preživetja v naravi. Z zemljevidom ''Pustolovščina Krvavec'' se bomo podali v ''Krvavško gmajno'' nad Krvavškimi stenami. Tam bomo iskali pomembne surovine za preživetje v naravi: les za ogenj, material za prenočišče, palice,…se učili uporabljati dane naravne materiale in si z njimi pomagati. Ob tem se bodo učili prepoznavati drevesa, lišaje, razvijali bomo orientacijske sposobnosti, se pobližje spoznali s kompasom in se hkrati dobro razgibali.

Popoldne: uživali bomo v bogati ponudbi aktivnosti v okolici hotela, ki je na voljo: trampolin, podiranje lesenih klad, kegljev, lokostrelstvo,…

Večer: kostanjeva zabava ob ognju. Da kostanju ne bo dolgčas, se mu bo pri peki pridružilo še kakšno jabolko, krompir ali hrenovka.

TRETJI DAN:

Dopoldne: ob 10h se zberemo na Plaži, od koder se z vodnikom odpravimo na pravljično doživljajski pohod po Poti pastirskih škratov, za katero vam bomo podarili posebno Škratovo beležko. Pravljično-doživljajska pot nas popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter nas nahrani z dih jemajočimi razgledi. Z dobrim opazovanjem bomo začutili naravne lepote Krvavca in razrešili čarobni izrek, ki prežene škratji urok.

Popoldne: uživali bomo v okolici hotela, pripravili ustvarjalne delavnice za otroke in odrasle in se zabavali vse do odhoda domov.

POMEMBNE INFORMACIJE Za programa pohod po Poti pastirskih škratov in Preživetje v naravi je potrebna predhodna najava. Programa se brezplačno izvedeta ob najmanj 5 prijavljenih. Vse pa prosimo, da si glede na jesenski čas, zagotovite ustrezno obutev in oblačila. Če nas bo presenetil sneg, bomo aktivnosti prilagodili vremenu in vsekakor poskrbeli, da vam bo v naši družbi lepo.

Cene za bivanje od petka do nedelje, odrasla oseba/noč:

· Nočitev z zajtrkom:.... eur · Nočitev s polpenzionom:..... eur

Cene za bivanje od nedelje do petka, odrasla oseba/noč:

· Nočitev z zajtrkom:.... eur · Nočitev s polpenzionom:.... eur

Akcija jesenske počitnice: 2. otrok do 11,99 eur brezplačno ob pogoju min. 1 odrasla oseba in min. bivanju 2 noči

Vključen program v času jesenskih počitnic..

Doplačila: turistična taksa odrasli 2 eur/noč, turistična taksa otroci do 17,99 let 1 eur/noč, dodatno kosilo/večerja.... eur

DOSTOP

Dostop do namestitev bo ob ugodnih vremenskih pogojih možen s kabinsko žičnico. Do namestitev lahko dostopate tudi z osebnim avtomobilom.

Rezervacije in dodatne informacije na booking@rtc-krvavec.si


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.