➡️ Nedelja, 5.9.2021 Za vas smo pripravili prav posebno dodatno ponubo 😉

➡️ Bogat animacijski program in napihljiva igrala Od 10:00 do 16:00 ure

➡️ INTERSPORTOVA MINI AVANTURA Športne igre brez meja! INTERSPORT

➡️ Ob 13:00 uri nas bo obiskal MARE ČARE

➡️ Brezplačni šmorn za otroke

➡️ SUPER AKCIJA BREZPLAČO NEDELJSKO KOSILO Ob nakupu povratne kabinske vozovnice ali družinskega paketa prejmete BREZPLAČNI kupon za kosilo. *(ne velja za vozovnice za Bike park, Pustolovski park in Adrenalinske spuste)

in še veliko več 👍🏼

Vabljeni ta vikend na Krvavec ♥️


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.