➡️ Nedelja, 5.9.2021 Za vas smo pripravili prav posebno dodatno ponubo 😉

➡️ Bogat animacijski program in napihljiva igrala Od 10:00 do 16:00 ure

➡️ INTERSPORTOVA MINI AVANTURA Športne igre brez meja! INTERSPORT

➡️ Ob 13:00 uri nas bo obiskal MARE ČARE

➡️ Brezplačni šmorn za otroke

➡️ SUPER AKCIJA BREZPLAČO NEDELJSKO KOSILO Ob nakupu povratne kabinske vozovnice ali družinskega paketa prejmete BREZPLAČNI kupon za kosilo. *(ne velja za vozovnice za Bike park, Pustolovski park in Adrenalinske spuste)

in še veliko več 👍🏼

Vabljeni ta vikend na Krvavec ♥️


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.