Različni objekti in terenske oblike za brezmejno otroško zabavo na snegu.

Manner otroški park je namenjen našim najmlajšim smučarskim navdušencem. Vsebuje dva drsna elementa, valove in dve manjši skakalnici - elemente, preko katerih otroci skozi zabavo usvajajo ravnotežje in koordinacijo na smučeh. Park se nahaja v gozdnem okolju in predstavlja parvo pravljično podobo, ki otroke še dodatno motivira in omogoča dobro počutje. Park leži na območju vlečnice Luža, na desni strani v smeri vožnje vlečnice.

Park formalno ni formiran kot smučarska površina po Zakonu o varnosti na smučišču, zato je uporaba v njem lahko širša. Poleg smučanja dovoljuje tudi sankanje, snowbiking, airboarding. Vse te aktivnosti, vključno s smučanjem pa uporabniki v parku izvajajo na lastno odgovornost.


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.