𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐍𝐎𝐕𝐀𝐍𝐉𝐄

Tudi letos se bomo pred prazničnim decembrom poveselili s praznovanjem Sv. Martina v gorsko-alpskem ambientu Hotela Krvavec, ki tudi tokrat vabi z bogato ponudbo jedače in pijače, skupaj z odličnim programom.

O dodatnih informacijah vas bomo obvestil na naši spletni strani. Rezervacije pa so mogoče na: 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠@𝐫𝐭𝐜-𝐤𝐫𝐯𝐚𝐯𝐞𝐜.𝐬𝐢 𝐚𝐥𝐢 𝐧𝐚 𝟎𝟓𝟏 𝟑𝟓𝟎 𝟖𝟑𝟎

Vsi Martini in Martine imajo Martinovanje na Krvavcu BREZPLAČNO! Če poznaš kakšnega Martina ali Martino, ju brž povabi na nepozaben dogodek letošnjega novembra.

𝐄𝐤𝐬𝐤𝐥𝐮𝐳𝐢𝐯𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐧𝐮𝐝𝐛𝐚 𝐯 𝐬𝐤𝐥𝐨𝐩𝐮 𝐝𝐨𝐠𝐨𝐝𝐤𝐚 Nočitev na dogodek Martinovanja v Hotelu Krvavec stane 30€ na osebo, vključuje pa tudi zajtrk. Ob nočitvi se plača še turistična taksa, ki znaša 2€ na osebo.


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.