Krvavec v elitni druščini 26 najboljših smučišč na svetu in že četrto leto zapored Najboljše smučišče v Sloveniji

V soboto, 23. 11.2019, je organizacija World Ski Awards v mondenem smučarskem središču Kitzbuehel v Avstriji, podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V elitni druščini 26-ih najboljših smučišč na svetu, je Krvavec, že četrtič zapored v roke dobil smučarskega oskarja za Najboljše slovensko smučišče.

Organizacija World ski awards je že sedmo leto zapored na slavnostni podelitvi v Kitzhbuhlu podelila nagrade najboljšim v smučarski industriji. Poleg smučišč nagrade podeljo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, skratka vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma po celem svetu.

Smučišču Krvavec, ki je svojega oskarja prejel že pretekla tri leta, je tudi letos pripadel častni naslov: Najboljše slovensko smučišče 2019.

Janez Janša, lastnik in direktor RTC Krvavec je ob prejetju kipca dejal;

V svetu že vrsto let poteka tekmovanje za izbor najboljšega smučišča v državi poimenovan World Ski Awards. V izbor so vključene številne države iz celega sveta in med njimi je tudi Slovenija. Z veseljem in ponosom sporočam, da je RTC Krvavec že četrto leto zapored, v druščini 26 najboljših ski resortov na svetu, prejel naziv Najboljše smučišče v Sloveniji, zasluge za to pa gredo v prvi vrsti celotnemu kolektivu, ki je v minuli sezoni trdo delal, da bi bili obiskovalci zadovoljni, istočasno pa tudi našim obiskovalcem, ki so prepoznali, da se trudimo postati in ostati najboljši med najboljšimi in nas nagradili s svojimi glasovi. Ob prevzemu RTC Krvavca je bil eden od zadanih ciljev ostati med najboljši, kar nam je ponovno uspelo. Stopamo z velikimi načrti v prihodnost, z namenom, da ostanemo v skupini najboljših na svetu in da s smelimi projekti naredimo smučišče Krvavec še bolj zaželjeno turistično destinacijo med ljubitelji narave. Vsem, ki ste glasovali za naš in vaš Krvavec pa bi se rad v imenu celotnega kolektiva, zahvalil in vas povabil, da skupaj z nami 6.12.2019 odprete še eno uspešno smučarsko sezono.

Hvala za zaupanje. Vaš Krvavec


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

NOČNO SANKANJE TA VIKEND, 13.3. IN 14.3. ODPADE. Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.