WORLD SKI AWARDS 2020

Krvavec v elitni druščini 26 najboljših smučišč na svetu že peto leto zapored Najboljše smučišče v Sloveniji, Hotel Krvavec pa Naj smučarski butični hotel 2020

V soboto, 23. 11.2019, je organizacija World Ski Awards v mondenem smučarskem središču Kitzbuehel v Avstriji, podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V elitni druščini 26-ih najboljših smučišč na svetu, je Krvavec, že četrtič zapored v roke dobil smučarskega oskarja za Najboljše slovensko smučišče.

Organizacija World ski awards je že osmo leto zapored na slavnostni podelitvi v Kitzhbuhlu podelila nagrade najboljšim v smučarski industriji. Poleg smučišč nagrade podeljo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, skratka vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma po celem svetu.

Smučišču Krvavec, ki je svojega oskarja prejel že pretekla štiri leta, je tudi letos pripadel častni naslov: Najboljše slovensko smučišče 2020, letos pa se prvič ponašamo tudi s priznanjem Naj smučarski butični hotel, ki ga je prejel Hotel Krvavec!Q

Janez Janša, lastnik in direktor RTC Krvavec je ob prejetju kipca dejal;

V svetu že vrsto let poteka tekmovanje World Ski Awards v katerega je vključena tudi Slovenija. Z veseljem in ponosom sporočam, da je RTC Krvavec že peto leto zapored, prejel naziv Najboljše smučišče v Sloveniji, letos pa se je v naše veliko veselje družbi najboljših pridružil tudi Hotel Krvavec z naslovom Naj smučarski butični hotel. Zasluge za to gredo v prvi vrsti celotnemu kolektivu, ki je tudi v minuli sezoni, za katero vsi vemo, da je bila posebej zahtevna, trdo delal, da bi bili obiskovalci zadovoljni, istočasno pa tudi našim obiskovalcem, ki so prepoznali, da se trudimo postati in ostati najboljši med najboljšimi in nas nagradili s svojimi glasovi. Obe nagradi sta za nas priznanje, hkrati pa seveda obveza, da delamo še boljše. V prihodnost stopamo z velikimi načrti. Naš cilj je, da ostanemo v skupini najboljših na svetu in da s smelimi projekti naredimo smučišče Krvavec še bolj zaželjeno turistično destinacijo med ljubitelji narave. Vsem, ki ste glasovali za naš in vaš Krvavec pa bi se rad v imenu celotnega kolektiva, zahvalil in vas povabil, da skupaj z nami še naprej ustvarjate uspešno zgodbo Krvavca!

Hvala za zaupanje. Vaš Krvavec


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.