Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Za večje skupine (nad 20 plačanih sankačev) sankanje omogočimo tudi ob drugih terminih.
Za dodatne informacije nam pišite na komerciala3@rtc-krvavec.si ali komerciala7@rtc-krvavec.si.

Na planino vas bo odpeljala kabinska žičnica, sankališče pa je urejeno na progi Ror. Vozovnica za nočno sankanje vključuje neomejeno število voženj s 4- sedežnico Tiha dolina v času nočnega sankanja. 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure.

Veselo vzdušje v času nočnega sankanja je zagotovljeno tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču.

Prodajna mesta:

  • Spodnja postaja kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 do 18.00.
  • Info pisarna na zgornji postaji kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 - 15.00.
  • Jecom Sport (brunarica na Gospinci poleg 4-sedežnice Tiha dolina): od 16.30 - 19.00.

Kaj moram vedeti predno oddidem na nočno sankanje?

Nočno sankanje se začne ob 16:30 in traja do 19:00 na osvetljeni progi. Karte za sankanje je možno kupiti samo na spodnji postaji krožno kabinske žičnice (gondole), ki obratuje od 16.00 – 20.00. Izposojevalnica sani obratuje od 16.15 do 19.15. in se nahaja ob spodnji postaji 4-sedežnice. Izposoja sani je možna samo z osebnim dokumentom in predhodni rezervaciji. Prav tako pa boste podpisali, da se strinjate s pogoji o najemu sani in da je izposoja in uporaba sani na lastno odgovornost! Izposojene sani se morajo obvezno vrniti do 19:15. Gondola za dostop obratuje od 16.00-20.00. Kavcijo za čip karto dobite pri strojniku na spodnji postaji gondole. Za sankanje priporočamo topla zimska športna oblačila, primerno obutev in veliko dobre volje! V kolikor potrebujete čelado, očala, rokavice, tople čevlje, smučarske hlače ali jakno si jo lahko izposodite izposoditi pri nas v izposojevalnici na Krvavcu.

*Popuste lahko vnovčite samo na blagajni spodnje postaje kabinske žičnice in v Info pisarni na smučišču v času obratovanja. V primeru izrednih vremenskih razmer si pridržujemo pravico odpovedi, o kateri vas obvestimo 1 dan pred izbranim datumom, na e-naslov, ki ste ga navedli ob rezervaciji.


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.

Krpljanje

Krpljate lahko v družbi vodnika ali pa si krplje enostavno le izposodite.