NOVO - NAKUP VOZOVNIC ZA NOČNO SANKANJE NA https://skipass.krvavec.eu/index.php

OPOMBA! S plačilom vozovnice s sanmi, so sani rezervirane.

Nočno sankanje je na Krvavcu posebno doživetje, saj prav posebej pripravljena proga Ror poteka v soju žarometov. Čar nočnega sankanja se prične že z vožnjo kabinske žičnice, kjer si lahko ogledate nočno z lučkami osvetljeno dolino. Vključeno je neomejeno število voženj s 4- sedežnico Tiha dolina, ki za sankače obratuje od 16.30 do 19.00 ure. Vsem sankačem podarimo brezplačni krvavški čaj, da se pred povratkom v dolino pogrejejo. Odhod je možen najkasneje do 20. ure in je zagotovljeno obarvan z zadovoljstvom aktivno preživetega večera.

PODROBNOSTI IN INFORMACIJE PRED ZABAVO NA SANKAH Za vijuganje po beli strmini bo proga pripravljena in osvetljena OB PETKIH IN SOBOTAH od 16.30 do 19.00. Izposojevalnica sani obratuje od 16.15 do 19.15. in se nahaja ob spodnji postaji 4-sedežnice Tiha dolina in je možna samo z osebnim dokumentom in ob predhodni rezervaciji in podpisani Izjavi o strinjanju s pogoji izposoje. Izposojene sani se morajo obvezno vrniti do 19:15. Kabinska žičnica obratuje od 16.00-20.00. V kolikor potrebujete čelado, očala, rokavice, tople čevlje, smučarske hlače ali jakno si jo lahko izposodite v izposojevalnici. Za sankanje priporočamo topla zimska športna oblačila, primerno obutev in veliko dobre volje. V primeru izrednih vremenskih razmer si pridržujemo pravico odpovedi, o kateri vas obvestimo 1 dan pred izbranim datumom, na e-naslov, ki ste ga navedli ob rezervaciji.

Prodajna mesta: • Spodnja postaja kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 do 18.00. • Info pisarna na zgornji postaji kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 - 16.00 • Jecom Sport (brunarica na Gospinci poleg 4-sedežnice Tiha dolina): od 16.30 - 19.00.

TEMABUILDING S SANKANJEM IN TURNIM SMUČANJEM

ZA VEČJE SKUPINE NAD 30 OSEB omogočamo tudi sankanje izven rednih terminov. DOBRODOŠLI NA DOŽIVETE TEAMBUILDINGE s sankanjem, turnim smučanjem ali v kombinaciji obojega. Za dodatne informacije pišite na e-naslov: komerciala9@rtc-krvavec.si

CENIK nočno sankanje s sanmi nočno sankanje brez sani
odrasli 22,00 19,00
mladi 15 do 18,99 let 20,00 17,00
otroci 6 do 14,99 let 17,00 15,00
otroci do 5,99 let brezplačno brezplačno
senior 65+ 20,00 17,00

OPOMBA! Pri nakupu vozovnice za nočno sankanje je vključena vožnja s kabinsko žičnico ter 4 sedežnico.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.

Partner za nočno sankanje