Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je prav posebej pripravljena za nočno sankanje.

Na planino vas bo odpeljala kabinska žičnica, sankališče pa je urejeno na progi Ror. Vozovnica za nočno sankanje vključuje neomejeno število voženj s 4- sedežnico Tiha dolina v času nočnega sankanja. 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure.

ZA NOČNO SANKANJE SO NUJNO POTREBNE PRIJAVE, saj se izvaja ob najmanj 25 prijavljenih osebah!

PRIJAVE NA: https://www.rtc-krvavec.si/si/dozivetje/nocno-sankanje

Prodajna mesta:

  • Spodnja postaja kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 do 18.00.
  • Info pisarna na zgornji postaji kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 - 16.00
  • Jecom Sport (brunarica na Gospinci poleg 4-sedežnice Tiha dolina): od 16.30 - 19.00.

Kaj moram vedeti predno oddidem na nočno sankanje?

Nočno sankanje se začne ob 16:30 in traja do 19:00 na osvetljeni progi. Izposojevalnica sani obratuje od 16.15 do 19.15. in se nahaja ob spodnji postaji 4-sedežnice. Izposoja sani je možna samo z osebnim dokumentom in predhodni rezervaciji. Prav tako pa boste podpisali, da se strinjate s pogoji o najemu sani in da je izposoja in uporaba sani na lastno odgovornost! Izposojene sani se morajo obvezno vrniti do 19:15. Gondola za dostop obratuje od 16.00-20.00. Kavcijo za čip karto dobite pri strojniku na spodnji postaji gondole. Za sankanje priporočamo topla zimska športna oblačila, primerno obutev in veliko dobre volje! V kolikor potrebujete čelado, očala, rokavice, tople čevlje, smučarske hlače ali jakno si jo lahko izposodite izposoditi pri nas v izposojevalnici na Krvavcu.

*Popuste lahko vnovčite samo na blagajni spodnje postaje kabinske žičnice in v Info pisarni na smučišču v času obratovanja. V primeru izrednih vremenskih razmer si pridržujemo pravico odpovedi, o kateri vas obvestimo 1 dan pred izbranim datumom, na e-naslov, ki ste ga navedli ob rezervaciji.

Za večje skupine (nad 20 plačanih sankačev) sankanje omogočimo tudi ob drugih terminih.
Za dodatne informacije nam pišite na komerciala9@rtc-krvavec.si

CENIK:

CENIK Nočno sankanje s sanmi Nočno sankanje brez sani
Odrasli 22,00 19,00
Mladi / Senior 20,00 17,00
Otroci 17,00 15,00
Otroci do 5,99 let Brezplačno Brezplačno

Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.

Partner za nočno sankanje