NOČNO SANKANJE

S plačilom vozovnice s sanmi, so sani rezervirane.

Na Krvavcu je nočno sankanje prav posebno doživetje, saj vam bomo progo pripravili v soju žarometov. Vaša izjemna izkušnja nočnega sankanja se bo začela že z vožnjo s kabinsko žičnico, kjer boste priča razgledom na osvetljeno dolino pod Krvavcem. V karto za nočno sankanje je vključeno neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina, ki za sankače obratuje med 16.30 in 19.00. Vse sankače bomo prijazno postregli z brezplačnim krvavškim čajem, da se pred povratkom v dolino pogrejejo. Po aktivno preživetem večeru je odhod v dolino možen najkasneje do 20. ure.

Svojo vozovnico si zagotovite preko: https://skipass.krvavec.eu/index.php

PODROBNOSTI IN INFORMACIJE PRED ZABAVO NA SANKAH

Za brezskrbno sankanje v soju žarometov po beli strmini, bo proga pripravljena in osvetljena OB PETKIH in SOBOTAH od 16.30 do 19.00. Izposojevalnica sani obratuje na dan nočnega sankanja od 16.15 do 19.15 in se nahaja ob spodnji postaji 4-sedežnice Tiha dolina. Izposoja sani in opreme je možna samo z osebnim dokumentom ob predhodni rezervaciji in podpisani izjavi o strinjanju s pogoji izposoje. Izposojene sani in oprema se morajo obvezno vrniti na dan sankanja do 19:15. Kabinska žičnica obratuje od 16. do 20. ure. Za sankanje priporočamo topla zimska športna oblačila, primerno obutev in veliko dobre volje. V primeru izrednih vremenskih razmer si pridržujemo pravico odpovedi, o kateri vas obvestimo 1 dan pred izbranim datumom na e-naslov, ki ste ga navedli ob rezervaciji.

Prodajna mesta: • Spodnja postaja kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 do 18.00. • Info pisarna na zgornji postaji kabinske žičnice RTC Krvavec od 8.00 - 16.00 • Jecom Sport (brunarica na Gospinci poleg 4-sedežnice Tiha dolina): od 16.30 - 19.00.

TEMABUILDING S SANKANJEM IN TURNIM SMUČANJEM

ZA VEČJE SKUPINE NAD 30 OSEB omogočamo tudi sankanje izven rednih terminov. DOBRODOŠLI NA ZANIMIVE TEAMBUILDINGE s sankanjem, turnim smučanjem ali v kombinaciji obojega. Za dodatne informacije pišite na e-naslov: marketing2@rtc-krvavec.si

Sankanje se izvede ob zadostnem številu prijav - min. 30 prijav.

CENIK najem s sanmi najem brez sani
odrasli 25,00 22,00
mladi od 15-18,99 let 23,00 20,00
otroci od 6-14,99 let 20,00 18,00
otroci do 5 let brezplačno brezplačno
seniorji 65+ 23,00 20,00

Pri nakupu vozovnice za nočno sankanje je vključena vožnja s kabinsko žičnico ter 4 sedežnico.


Preverite še

Poroka v Hotelu Krvavec

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Partner za nočno sankanje