Vse smučarske profesionalce vabimo na smučarski izziv v veleslalomu na Intersportovi progi.

Vabljeni na Krvavec, kjer v sodelovanju z Intersport Slovenija organiziramo tekmovanje v veleslalomu na Intersportovi veleslalomski progi. Tekmovanja bodo ob sobotah ob 10. uri na Krvavcu. Tam pa bodo tudi znani slovenski obrazi iz glasbenega, športnega in igralskega področja.

Nazadnje so nas na izziv pozvali: Jure Košir, Matjaž Jelen, Jernej Kuntner in Vili resnik.

Prijave sprejemamo na: marketing2@rtc-krvavec.si ali izpolnete prijavni obrazec desno.

Vljudno vabljeni!


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.