Zakaj Krvavec?

Krvavec je čudovito gorsko središče v Kamniško-Savinjskih Alpah, poznano kot najboljše slovensko smučišče. Njegova narava obiskovalce navdušuje skozi celo leto. Čudoviti razgledi, mir in svež gorski zrak bodo poleg vseh doživetji, ki jih planina ponuja, pričarali nepozabno doživetje prav za vsakega izmed vas.

Gore ljudi povezujejo

V pozitivnem okolju čudovite narave boste začutili veliko povezanost, poglobili medsebojne odnose in okrepili vrednote sodelovanja.

Hotel Krvavec

Najvišje ležeči gorski Hotel Krvavec nudi vse, kar si od namestitve želite za 70 oseb. Vabljiv alpski ambient in vse potrebno udobje. Konferenčna dvorana z vso potrebno opremo, pokrita terasa z razgledom na dolino Kokre in soba za razvedrilo vam omogočijo idealne pogoje za uresničitev vaših želja in ciljev.

Apartmajska hiša Muštrinka

V objemu gozda Apartmajska hiša Muštrinka ponuja idealno namestitev za manjše skupine do 16 oseb. V pridruženi leseni brunarici – Jaslicah se boste lahko družili, izobraževali, uživali v zasebnem pikniku na prostem ali se prepustili našim mojstrom kuhanja.

Team building in izobraževanje

Aktivno preživljanje časa, zabavno druženje, vznemirljiva doživetja in vsestranske vsebine.

Varen gorski mehurček

Izjemna lokacija, svež gorski zrak in personaliziarana ponudba v varnem objemu Kamniško-Savinjskih Alp.

Prostor za dogodke

Krvavec ponuja številne priložnosti za organizacijo dogodkov, kjer je le nebo meja.

Reference:

  • Film Neskončna nevihta z Naomi Watts
  • Oddaje: Na lepše, Sanjski Moški
  • Tekmovanje: Drone Racing Association - Krvavec

Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.