Najem konferenčne dvorane

Kako si predstavljate konferenco? Je to dolgotrajno sedenje v veliki brezosebni dvorani kongresnega centra? Zakaj ne bi svojih dogodkov popestrili z izborom drugačne lokacije. V hotelu Krvavec vam nudimo izjemno delovno okolje, kjer boste na svežem zraku v objemu pristne narave Kamniško-Savinjskih Alp stopili iz svojih okvirjev in hitreje prišli do željenih ciljev. Na voljo je prostor za do petdeset udeležencev, ki pa ga lahko razširimo v večjo dvorano za do 130 udeležencev.

Organizacija seminarja

Seminar v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji se bo vsem udeležencem vtisnil v spomin. Če boste vi poskrbeli za vsebino, bomo mi poskrbeli za prijetno okolje, napitke, prigrizke, kosila in nočitve. Lahko pa vse skupaj prepustite nam in skupaj z našimi partnerji bomo pripravili vsebino, ki vas bo motivirala in vam dala nov delovni elan.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.