Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem, pa tudi skupinam ter družinam. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu doživite prav vse.

Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poligon vas popelje med drevesa, ki so med seboj povezana z različnimi plezalnimi pustolovščinami. Uživali boste v izzivih na napravah različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo.

Poleg pustolovskega parka vam ponujamo še številne druge aktivnosti, ki vam bodo zagotovo bogato zapolnile dan:

Plezalni stolp:

Plezalni stolp obiskovalcem omogoča zabaven preizkus v športnem plezanju. Stolp sestavljajo štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih smeri.

Slackline:

Atraktiven poligon, sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal. Aktivnost zagotavlja obilico zabave, je popolnoma varna in razvija motorično gibalne spretnosti.

Frizbi golf:

Različna igralna polja, podobna golfskemu igrišču. Ciljno luknjo predstavlja palica in obroč, objet z verigo, v katero je potrebno s čim manj poizkusi vreči frizbi. Odlična zabava za celo družino!

Lokostrelstvo:

Lokostrelski poligon z različnimi tarčami, primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.

Spust s tubo:

Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, sledi zabave in veselja poln spust s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi vijugasti stezi.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.