Doživite nepozabno romantično vožnjo z ratrakom na Vrh Krvavca ter si ob idiličnih razgledih na Alpe prepustita tisočerm kapljicam penine. Po zanimivi vožnji do Hotela Krvavec spoznajta skrivnosti planine Krvavec, ter se na hotelski terasi v intimnem okolju, ob odprtem ognju, prepustita kulinaričnim presežkom naših kuharjev. 4-hodni krvavški meni bo pobožal vajine brbončice ter vaju popeljal daleč stran od skrbi, v sladek in zaljubljen večer.

Po romantični večerji vaju odpeljemo do kabinske žičnice, kjer bosta užila najlepše trenutke ob panoramski vožnji z gondolo. Vajino doživetje z veseljem ovekovečimo in vama ob tem ponujamo fotografa, ki vama na personaliziranem USB ključku pripravi 10 obdelanih fotografij.

Če pa bi želela romantično doživetje nadaljevati v urejenih sobah Hotela Krvavec, si privoščila daljši spanec, lenobno poležavanje in kraljevski zajtrk v postelji, pa le to sporočita ob rezervaciji paketa Ratrak večerja.

CENA: 99,00EUR Vključuje: povratno vožnjo s kabinsko žičnico, vožnjo z ratrakom, penino, večerjo, vino ob večerji, prevoz s kombijem do kabinske žičnice.

Doplačila:
Fotografiranje: 39,00 EUR (personaliziran ključek, 10 obdelanih fotografij)
Nočitev Hotel Krvavec – doplačilo glede na termin

Pomembne informacije:
Ratrak večerja se začne ob 16.30 uri pred centrom izposoje smučarske opreme Jecom, na zgornji postaji kabinske žičnice. Potrebni sta topla in vremenskim razmeram primerna oblačila in obutev. Doživetja RATRAK VEČERJA se udeležujete na lastno odgovornost. RTC Krvavec d.o.o. in osebe, ki delujejo v njegovem imenu, v nobenem primeru niso odškodninsko odgovorni za morebitno nesrečno, telesne poškodbe in/ali poškodovanje/uničenje lastnine udeleženca.


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

NOČNO SANKANJE TA VIKEND, 13.3. IN 14.3. ODPADE. Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.