Doživite nepozabno romantično vožnjo z ratrakom na Vrh Krvavca ter se ob idiličnih razgledih na Alpe prepustite tisočerim kapljicam penine. Po zanimivi vožnji do Hotela Krvavec spoznajta skrivnosti planine Krvavec, ter se na hotelski terasi v intimnem okolju, ob odprtem ognju, prepustita kulinaričnim presežkom naših kuharjev. 4-hodni krvavški meni bo pobožal vajine brbončice ter vaju popeljal daleč stran od skrbi, v sladek in zaljubljen večer.

Po romantični večerji vaju odpeljemo do kabinske žičnice, kjer bosta užila najlepše trenutke ob panoramski vožnji z gondolo. Vajino doživetje z veseljem ovekovečimo in vama ob tem ponujamo fotografa, ki vama na personaliziranem USB ključku pripravi 10 obdelanih fotografij.

Če pa bi želela romantično doživetje nadaljevati v urejenih sobah Hotela Krvavec, si privoščila daljši spanec, lenobno poležavanje in kraljevski zajtrk v postelji, pa le to sporočita ob rezervaciji paketa Ratrak večerja.

CENA: 99,00EUR Vključuje: povratno vožnjo s kabinsko žičnico, vožnjo z ratrakom, penino, večerjo, vino ob večerji, prevoz s kombijem do kabinske žičnice.

Doplačila:
Fotografiranje: 39,00 EUR (personaliziran ključek, 10 obdelanih fotografij)
Nočitev Hotel Krvavec – doplačilo glede na termin

Pomembne informacije:
Ratrak večerja se začne ob 16.30 uri pred centrom izposoje smučarske opreme Jecom, na zgornji postaji kabinske žičnice. Potrebni sta topla in vremenskim razmeram primerna oblačila in obutev. Doživetja RATRAK VEČERJA se udeležujete na lastno odgovornost. RTC Krvavec d.o.o. in osebe, ki delujejo v njegovem imenu, v nobenem primeru niso odškodninsko odgovorni za morebitno nesrečno, telesne poškodbe in/ali poškodovanje/uničenje lastnine udeleženca.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.