SKI OPENING 2022 JE TU!

To soboto, 10. 12. 2022, smučišče Krvavec odpira svoja vrata.

Kaj se bo dogajalo prvi dan, na smučišču Krvavec?

Epska Apres ski zabava na Plaži Krvavec v družbi Zvite feltne in DJ Domači, od 13. ure naprej.

Na smučišču bo na voljo brezplačna šola smučanja za otroke med 10. in 12. uro. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na Jecom Sport, na e-mail naslov: info@jecom.si, ali telefon: +386 (0)31 301 250.

Intersport Slovenija bo ob odprtju smučarske sezone nudil brezplačen test smuči različnih ponudnikov, kjer boste lahko sami preverili, katere smučke najbolje strižejo zavoje.

Ekskluzivno pa vam v Hotelu Krvavec in apartmajski hiši Muštrinka nudimo 20% popusta na nočitev iz 10. na 11. december, kar je idealna priložnost, za pobeg v gore – ob otvoritvi nove smučarske sezone 2022/2023. Rezerviraj svoj vikend pobeg preko e-maila: booking@rtc-krvavec.si.

Vroča čokolada, topel čaj z medom ali domača hrana iz kuhinje restavracije na Plaži Krvavec, pa bo ravno tako na voljo skozi celo zimsko sezono 2022/2023. Dobrodošli!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na marketing3@rtc-krvavec.si.

Prijava ni obvezna, vaša prisotnost pa toplo zaželjena! Vabljeni, da skupaj z nami otvorite novo smučarsko sezono.

#furamkrvavec #zimajetu


Preverite še

POROKE

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.