RAZVOJ TEMELJNIH VREDNOT SPOŠTOVANJA NARAVE SKOZI ZABAVEN PROGRAM

Razvoj občutka za sobivanje in spoštovanja narave so temeljne vrednote, ki otroka naučijo uporabnih znanj za celo življenje.

Krvavec je atraktivna in lahko dostopna izletniška točka, kjer se najde aktivnost za vsak okus najde. Najvišje ležeči hotel v Sloveniji se nahaja na 1600 m nadmorske višine in se lahko pohvali z bogato tradicijo gostoljubja in priprave pristne slovenske hrane. Avtohtono okolje pašnikov nudi odličen naravni poligon v objemu Kamniško-Savinjskih Alp, kjer bodo otroci v naravnem okolju lahko opazovali številne rastlinske in živalske vrste, se sprehodili neposredno mimo črede ovac in konj na paši ter se ob tem veliko naučili o življenju z naravo.

NEPOZABNO DOŽIVETJE V NARAVI

Vsak dan bomo šolarje popeljali skozi edinstvene pustolovščine in jih vključili v vsakodnevna opravila kot so ustvarjanje obroka, pripravljanje materiala za kres, adrenalinski športi, pohod in piknik na Zvohu, igre brez meja. Z aktivnostmi želimo otrokom omogočiti tako nova znanja, kot krepitev motorike in ravnotežja s tem pa tudi prispevati h boljšemu razvoju posameznika telesno, duševno in razumsko. Tabori bodo motivirali posameznike in jih spodbujali h boljši socializaciji znotraj posamezne skupine. Ker se zavedamo, da svet stoji na mladih, svojo odgovornost vidimo v približevanju narave slehernemu posamezniku in posledično širši družbi. Skrb za okolje pa je ena od temeljnih vrednot, katero bomo podrobno predstavili in pravilno ravnanje s prakso tudi prikazali. Na taboru bodo predstavljene tudi osnove preživetja v naravi.

*Tabor je namenjen otrokom od 6. do 12. leta starosti.

OKVIRNI DNEVNI PROGRAM V NAŠEM TABORU ZAJEMA

7.30 - bujenje ob "tradicionalnih zvonovih", kateremu bo sledila jutranja higiena, telovadba, zajtrk in predstavitev dnevnih aktivnosti.

9.00 - prva dnevna aktivnost, v kateri se bodo otroci preizkusili v pustolovskem parku, pri kmečkih opravilih, v igrah brez meja, se podali na pohod na Zvoh in sodelovali v mini chef izzivu, kjer bodo z našim kuharskim chefom pripravljali čisto svoje pice.

12.00 - pristno slovensko kosilo, nato pa se bomo odpravili na popoldanski počitek.

14.00 - druga aktivnost dneva, kjer bo na voljo adrenalinski spust, spoznavanje poti Pastirskih Škratov, ravnotežje bomo urili s hoduljami, spoznali osnove preživetja v naravi in se zabavali z ruskimi keglji.

18.30 - okusna domača večerja po kateri bo sledila zadnja aktivnost.

19.30 - čas za druženje, ples ob ognju, družabne igre in filmski večer. Poskrbeli bomo za poučne vsebine za krepitev socialnih in motoričnih spretnosti otrok v družbi naših strokovno usposobljenih animatorjev, ki bodo otroke vodili skozi celoten tabor.

Termini taborov v letu 2022

*2. termin od 25.7.2022 do 29.7.2022

Prijavnico za tabor najdete na vrhu spletne strani (desno), za morebitna vprašanja pa smo vam na voljo na e-mail naslovu: marketing2@rtc-krvavec.si.

*Cena tabora je 299€ in vključuje 4 x polni penzion v hotelu Krvavec, uporabo kabinske žičnice, vse aktivnosti in učne pripomočke.

Vsak dan bo poskrbljeno za zabavo, poučne vsebine in dobro počutje.

V primeru slabega vremena se tabori izvedejo delno v notranjih prostorih naših objektov, zato naj imajo otroci s sabo nepremočljive pohodniške čevlje in palerine. V gorah je vreme vselej nepredvidljivo, zato je komplet toplejše garderobe vedno zaželjen.

Prijazno vas prosimo, da v svoji rezervaciji opozorite tudi na morebitne posebnosti vašega otroka (npr. alergije, morebitne zdravstvene, telesne oviranosti itn). Vsakemu otroku želimo omogočiti enakovredno vključenost v skupino, zato vse pomembne posebnosti navedite ob prijavi.

Osebje tabora si pridržuje pravico, da zaradi izrednih razmer ali omejenega števila mest, vašo prijavo v določenem terminu zavrne. Vsi razpisani termini so navedeni na tej spletni strani, zato si svoje mesto na taboru zagotovite čimprej.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.