Spoštovani ljubitelji belih strmin,

Na prekrasno, s soncem obsijano nedeljo, pri odličnih pogojih za smuko, smo danes naredili še zadnji zavoj v letošnji zimi!

Zaradi nastale svetovne pandemije virusa COVID-19, smo z jutrijšnim dnem, 16.3.2020, primorani zapreti vrata vašega in našega najljubšega smučišča.

Hvala Vam za zaupanje, obisk, lepe in spodbudne besede, kot tudi kritike, predvsem pa za vsak nasmeh, ki ste nam ga, v tej mili in zeleni zimi, poklonili. To nam pomeni ogromno!

Pazimo nase in svoje zdravje, bodimo odgovorni, #ostanidoma, saj bomo le vsi skupaj, kot to Slovenci znamo in smo večkrat že dokazali, zamejili širitev virusa in tako zdravi vstopili v poletno sezono, ki pa na Krvavec prinaša kar nekaj novosti!

Še enkrat hvala iz srca!


Preverite še

Šola smučanja

Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu!

Ski rent in ski servis

Naš servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Stroji Ceramic disc finish omogočajo smučarjem resnično udobno in lahkotno smučanje. Nenazadnje pa, so tu tudi naše 20 letne izkušnje na področju servisiranja smuči in bordov.

Turno smučanje

Na Krvavcu tudi letos nočna turna srečanja!

Nočno sankanje

NOČNO SANKANJE TA VIKEND, 13.3. IN 14.3. ODPADE. Najbolj nora zabava na sankah!

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer.

Snežni park

Za deskarje in smučarje, ki jih mikajo triki na različnih objektih in skakalnicah.