Za najbolj navdušene ljubitelje smučarskih strmin in avanturističnih izzivov imamo za vas skakalnice in objekte v Snežnem parku, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne.

Snežni park na Krvavcu je naravnost odlična izbira za izvajanje trikov in skokov na skakalnicah tako za smučarje kot deskarje na snegu.

Podatki o snežnem parku:

Dolžina: 800 m Višinska razlika: 140 m 6 skakalnic (od 3-12 m) 10 objektov (straight box 2x, kink box, flat rail, double barrel rail, down rail, double kink rail, elbow rail, canon rail in sod)

Lokacija: Spomladanska proga "12"


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.