Do pr(a)vih zavojev s strokovno usposobljenimi učitelji smučanja in deskanja na snegu z edino uradno šolo snežnih športov na Krvavcu! Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Ta vsebuje daljši otroški trak na Gospinci, ograjen in opremljen snežni vrtec ter učne poligone na Gospinci in v Kriški Planini. Šola snežnih športov Krvavec Intersport je edina uradna šola smučanja na smučišču Krvavec.V okviru šole deluje koncesionar Jecom sport, ki zagotavlja pester nabor vsebin pri poučevanju smučanja in deskanja na snegu.

Kje se nahajamo?

Šola smučanja se nahaja v leseni hišici na Gospinci, na platoju pri zgornji postaji kabinske žičnice (pri štirisedežnici Tiha dolina).

Tečaji in individualno učenje za otroke in odrasle

Vsem, ki bi želeli osvojiti smučarsko znanje ali ga le nadgraditi, nudimo tako tečaje kot tudi individualno učenje smučanja ali deskanja na snegu.

Naši izkušeni in licencirani učitelji bodo poskrbeli, da boste na zabaven način osvojili pravilno tehniko smučanja.

Individualno učenje se lahko izvede tako za eno osebo kot za skupino.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.

Koncesionar za Šolo smučanja