Zimski športni dan na smučišču Krvavec

Krvavec ponuja najbolj pestro paleto možnosti za preživljanje zabavnega zimskega športnega dne v objemu gora. Najboljše smučišče v Sloveniji pa poleg pestrih smučarskih aktivnosti nudi tudi sankanje za ne-smučarje. Vsekakor se bomo v ekipi potrudili, da bodo tudi tisti najbolj zadržani sprejeli izziv in se spustili po nezahtevni smučarski strmini.

Izbirate lahko med:

Smučanjem in deskanjem z vodenjem ali brez

Sankanjem

Zimska šola v naravi na smučišču Krvavec

Hotel Krvavec je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in zaradi svoje privilegirane postavitve v središču smučišča ponuja lahko dostopne aktivnosti za zabavne zimske šole v naravi. Otroci se bodo imeli priložnost smučati ali sankati na najboljšem smučišču v Sloveniji, v spremstvu zabavnih animatorjev in izkušenih učiteljev smučanja.

Pomladni ali jesenski športni dan na Krvavcu

Športni dnevi na Krvavcu so brez dvoma najbolj pestra in zabavna izkušnja za otroke vseh starosti, saj je na izbiro pestra ponudba zabavnih aktivnosti kot so: pustolovski park, gibalno-spretnostni poligon, lokostrelstvo, organizirani pohodi, ki so idealna podlaga za razvoj gibalno-motoričnih spretnosti posameznika, kar je dobrodošla popotnica za zdrav telesni in psihološki razvoj otroka.

POSEBNO DOŽIVETJE: Pot pastirskih škratov - pravljično doživljajska pot

Udeleženci poti pastirskih škratov bodo na svoji poti reševali pestre naloge in se na zabaven način spoznali s primernim obnašanjem v gorah, zelišči, živalmi in okoliškimi gorami. Kot protiutež telesnim aktivnostim bodo na voljo tudi timske miselne aktivnosti za boljši socialni razvoj in boljše sodelovanje posameznega razreda. Vsak učenec pa bo prejel tudi Škratovo beležko kot didaktični pripomoček, s katerim bo lahko spremljal celotno pot in ob tem bogatil svoje znanje. Beležka je poleg poučne narave tudi lep spomin na nepozabno doživetje s svojimi vrstniki.

Dodatne informacije in prijave so mogoče na e-mail naslovu info@rtc-krvavec.si.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.