Zimski športni dan na smučišču Krvavec

Krvavec ponuja šolarjem obilico možnosti za preživljanje zabavnega zimskega športnega dneva. Poleg smučanja na enem izmed najboljših slovenskih smučišč, z bogato ponudbo dodatnih aktivnosti, tudi ne-smučarjem omogočimo zabaven, igriv in aktiven dan na snegu.

Izbirate lahko med:

Smučanje in deskanje brez vodenja

Smučanje in deskanje z vodenjem

Aktivno doživetje za ne-smučarje

Zimska šola v naravi na smučišču Krvavec

Poleg nastanitve v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, šolarjem Krvavec ponuja obilico možnosti za preživljanje zabavne zimske šole v naravi. Smučali boste lahko na enem najboljših slovenskih smučišč z bogato ponudbo dodatnih aktivnosti, tudi ne-smučarjem pa omogočimo aktivno, zabavno in igrivo preživljanje dni na snegu.

Pomladni ali jesenski športni dan na Krvavcu

Atraktiven in zabaven športni dan za organizirane otroške skupine vključuje doživljajske in zabavne aktivnosti, kot so plezalno-pustolovski park, gibalno-spretnostni poligon, trampolin, spust s tubo, poligon za lokostrelstvo, plezalni stolp, različni organizirani pohodi in še kaj.

POSEBNO DOŽIVETJE: Pot pastirskih škratov - pravljično doživljajska pot

Učenci na poti rešujejo različne naloge in se na zabaven, doživet način učijo o obnašanju v gorah in na pašnikih, o zdravilnih zeliščih, živalih, o okoliških gorah... Vsak učenec prejme Škratovo beležko, pedagoško-didaktični pripomoček, ki omogoča aktivno in raznoliko doživljanje poti.

Dodatne informacije in prijave na telefonski številki 04 25 25 911in 040 314 864 ali elektronski pošti komerciala3@rtc-krvavec.si.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.