WORLD SKI AWARDS

KDO ZMAGA? TI ODLOČAŠ!

Dragi prijatelji Krvavca,

Nagrada…..Priznanje….Odličnost v smučarskem turizmu…. To so sinonimi svetovne smučarske organizacije World Ski Awards, ki EDINA s svojimi aktivnostmi spodbuja prizadevanja za okrevanje kolektivne svetovne smučarske industrije, inovacije, rast in blaginjo v smučarskem turizmu.

Cilj World Ski Awards je podpreti in dvigniti standarde v smučarski industriji, z nagrajevanjem najboljših ter spodbuditi dobo rasti smučarskega turizma.

Smučišče Krvavec je bilo v zadnjih sezonah kar 5x zapored izbrano kot najboljše slovensko smučišče, s svojim najvišje ležečim hotelom Krvavec pa je nazadnje postal tudi prejemnik nagrade za najboljši butični hotel v Sloveniji na nominaciji World Ski Awards. Na podlagi vloženega truda v pretekli sezoni smo se odločili, da tudi letos suvereno nominiramo na izboru World Ski Awards za:

NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE 2021

in

NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL 2021

V tem kaotičnem letu, smo se morali celostno prilagoditi in uvesti novosti, da smo premagali vrsto izzivov. Odlična ekipa RTC Krvavca se je maksimalno potrudila in vam s svojimi napravami omogočila varen prevoz na smučišču. Istočasno verjamemo, da so vam vrhunsko urejene smučarske proge v sezoni, ki se je zavlekla daleč v pozno pomlad, prinesle obilico smučarskih užitkov.

Metoda glasovanja je preprosta. Oddajte svoj glas na spletu, na spletni strani World Ski Awards:

LINK ZA NAJBOLJŠE SLOVENSKO SMUČIŠČE: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-resort/2021

LINK ZA NAJBOLJŠI SLOVENSKI BUTIČNI HOTEL: https://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-boutique-hotel/2021

ODDAJ SVOJ GLAS ZA KRVAVEC!!


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.