Smučišče Krvavec je družinsko smučišče primerno za vse starostne skupine in omogoča učenje, zabavo in aktivnosti za vse okuse.

Poligon za začetnike Gospinca

Poligon Gospinca je za začetnike najprimernejše igrišče za otroke in smučarje začetnike na katerem se najmlajši lahko preizkusijo v svojih prvih smučarskih zavojih, pod vodstvom licenciranih učiteljev smučanja.

Ob poligonu se nahaja Šola zimskih športov z recepcijo. V bližini (zgornja postaja kabinske žičnice) je tudi servis in izposoja smučarske opreme. Ponudbo za otroke in začetnike na tem delu smučišča dopolnjuje otroška vlečnica Luža, ki ji po težavnosti pripada lahka smučarska proga. Nahaja se na spodnjem delu smučišča Krvavec v bližini zgornje postaje kabinske žičnice.

Otroška vlečnica Luža

Vlečnica Luža omogoča idealne pogoje za učenje najmlajših smučarjev in smučarjev začetnikov, saj je nizka težavnost proge primerna za prvo samostojno vožnjo po snežni strmini ob spremstvu izkušenih učiteljev.

Šola smučanja in izposoja opreme za otroke

Prvi stik s snegom je za najmlajše zaradi njihove senzibilnosti velikega pomena. Vaše malčke bodo na Krvavcu z dobrodošlico pozdravili izkušeni in zabavni učitelji ter jih skozi zabavne igre popeljali v čudoviti svet smučanja. Pri nas nudimo individualne in skupinske tečaje smučanja, ki jih vodijo izkušeni in licencirani učitelji smučanja. Brez skrbi se tečajev udeležijo tudi tisti, ki nimajo svojih smuči saj pri nas nudimo tudi izposojo smučarske opreme. Svoje malčke lahko spremljate pri njihovih prvih spustih ali pa se brez skrbi odpravite po svoje, na številne zahtevnejše smučarske strmine najboljšega smučišča v Sloveniji, smučišča Krvavec.

Rezervacija:
JECOM ŠPORT (Gospinca)
+386 (0)4 27 11 808
+386 (0)31 301 250


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je velik življenjski dogodek, zato svoj najlepši dan okronajta s poroko v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je posameznikom, skupinam in družinam, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.