Smučišče Krvavec je družinsko smučišče, zato je za otroke, zabavo, varnost in aktivnosti, dobro poskrbljeno.

Poligon za začetnike Gospinca

Poligon za začetnike Gospinca je najprimernejše igrišče za otroke in smučarje začetnike, ki vsebuje:

  • otroški trak - dolžine 80 m,
  • otroški vrtiljak, ter
  • številna igrala.

Ob poligonu se nahaja Šola snežnih športov z recepcijo in zbornim mestom. V bližini (zgornja postaja kabinske žičnice) je tudi Servis in izposoja smučarske opreme. Ponudbo za otroke in začetnike na tem delu smučišča dopolnjuje otroška vlečnica Luža, ki ji po težavnosti pripada lahka smučarska proga. Nahaja se na spodnjem delu smučišča Krvavec, v bližini zgornje postaje kabinske žičnice (50 m) in spodnjem delu enosedežnice Gospinca, šestsedežnice Vrh Krvavca, štirisedežnice Tiha dolina in otroške vlečnice Luža.

Poligon za začetnike ter sankališče Kriška planina

Poligon za začetnike ter sankališče Kriška planina ponuja doživetje za vso družino in vsebuje najdaljši otroški trak v Sloveniji - dolžine 35 m, številna igrala ter sankališče.

Nahaja se na vzhodnem delu smučišča Krvavec, v bližini spodnje postaje dvosedežnice Kriška planina. V neposredni bližini poligona se lahko okrepčate v Planšariji Viženčar ali Kmečkem turizmu Pr' Florjan.

Dostop je možen z avtomobilom, aktivnosti na njem pa so brezplačne.

Otroška vlečnica Luža

Vlečnica Luža je najnovejša naprava smučišča Krvavec in upošteva zadnje standarde varnosti prevoza potnikov. Nezahtevni teren ter vlečnica ustvarjajo idealne pogoje za učenje otrok samostojne vožnje na žičniških napravah.

Šola smučanja in izposoja opreme za otroke

Prvi stik s snegom je za male smučarje še kako pomemben. Pripeljite vaše malčke na planino Krvavec in jih prepustite iznajdljivim učiteljem, da jih skozi igro in zabavo popeljejo v čudoviti svet smučanja. Ponudba obsega tako individualno učenje kot skupinske tečaje, ki jih vodijo izkušeni in licencirani učitelji, na voljo pa je tudi izposoja otroške smučarske opreme. Prve smučarske zavoje vaših otrok lahko spremljate in otroke spodbujate v njihovem napredku ali pa se brezskrbno prepuščate strminam smučišča Krvavec.

Rezervacija:
JECOM ŠPORT (Gospinca)
+386 (0)4 27 11 808
+386 (0)31 301 250


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pot pastirskih škratov

Podajte se na Pot pastirskih škratov na Krvavcu, ki odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina!

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Adrenalinski spusti

Poletni park Krvavec, ponuja tudi 3 nore adrenalinske spuste z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom po progi Bambino trail, ki je primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje oziroma tiste, ki merijo 140 cm ali več v višino.

Voden pohod na Dolgo njivo

Dolga njiva je najbolj slikovita in idilična planina daleč naokoli. Zdi se, kot da se je čas sploh ne bi dotaknil.