Iščeš REDNO zaposlitev?

V podjetju RTC Krvavec na smučišču zaposlimo (M/ Ž)️

➡️ vodja obratovanja

➡️ žičničar - vzdrževalec strojnik

➡️ žičničar - strežnik

➡️ mehanik - vzdrževalec

➡️ mehatronik

V Hotelu Krvavec zaradi povečanega obsega dela zaposlimo kuharje in natakarje (M/Ž)

➡️ vodja gostinstva

➡️ kuhar

➡️ natakar

Vsi zainteresirani nam pišite na kadrovska@rtc-krvavec.si, za več informacij pa nas lahko pokličete v kadrovsko službo na telefon 04 2525 931.


Preverite še

Poroke

Zimska pravljica v belem ali poroka sredi cvetočih pašnikov? Poroka je poseben dogodek v življenju vsakogar izmed nas. Doživita najlepši dan v vajinem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želita drugačno, enkratno in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je HOTEL KRVAVEC prava izbira.

Pustolovski park

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem pa tudi skupinam ter družinam, ki uživajo v aktivnem preživljanju časa v naravi. Vključuje različne aktivnosti, ki se med seboj dopolnjujejo in tako v enem dnevu lahko doživite vse, kar si želite.

Bike park

Bike park Krvavec s svojimi raznolikimi traili ponuja pestro adrenalinsko doživetje za vse okuse, zato so spusti po hribu nazdol pravšnji za vsakogar.

Večerja na zajli

Privoščite si nepozabno kulinarično zajlanje. Vaša gondola vas že čaka!

Pustolovščina Krvavec

Za vse, ki vstopate v svet pohodništva in v planinah iščete izvirna doživetja, je Pustolovščina Krvavec pravi izziv.