Hotel Krvavec - RTC Krvavec
 • 04 25 25 911
 • SI
Rezervacija

Hotel Krvavec

Previous Next

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu. Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.     

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Pošljite povpraševanje

Kapaciteta hotela

Sobe

Dvoposteljna soba

Premišljeno oblikovana soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom gorskega ambienta.
Več

Udobna soba z dvema ležiščema služi kot soba za dve osebi. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi). Iz sobe je čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre.

 • Sprejme do 2 osebi
 • LCD TV
 • Wi-Fi

Dvoposteljna soba z dodatnimi ležišči

Večja dvoposteljna soba z dvema osnovnima in dvema dodatnima ležiščema. Odlikuje jo udobje in prostornost s pridihom gorskega ambienta.
Več

Udobna soba z dvema ležiščema in raztegljivim dvosedom, namenjenim dvema dodatnima ležiščema. Soba je opremljena v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi). Iz sobe je čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre.

 • Sprejme do 4 osebe
 • LCD TV
 • Wi-Fi

Družinska soba

Prostornejša soba, lahko tudi z ločenimi spalnimi prostori, predstavlja udobno namestitev družinam z več otroki ali večjim družbam.
Več

Prostornejša soba, lahko tudi z ločenimi spalnimi prostori, predstavlja udobno namestitev družinam z več otroki ali večjim družbam. Dva osnovna ležišča, 1 oz. 2 raztegljiva dvoseda in 1 oz. 2 dodatni ležišči. Soba je opremljena v gorskem slogu, s pohištvom iz masivnega lesa in z vsem kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

 • Sprejme od 4 do 8 oseb
 • LCD TV
 • Wi-Fi
Naslov Ambrož pod Krvavcem 50, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Telefon +386 (0)51 350 830+386 (0)51 350 830 +386 (0)4 20 12 800, +386 (0)4 20 12 800,
Email booking@rtc-krvavec.si
Lokacija Zemljevid

Dostop

Pogoji poslovanja

Priporočamo

Družinski paket

Družinski paket

Družinski Paket
že od 179,00   na storitev

Poglejte si tudi:

Plaža Krvavec

Plaža Krvavec

Razvajanje na ležalniku z vrhunskim razgledom, uživanje v domačih kulinaričnih dobrotah ter druženje s prijatelji.
Restavracija

Restavracija

Dobrote s planine, svež gorski zrak in nepozaben razgled. Tudi za zaključene družbe in praznovanja!
Wellness

Wellness

Po aktivno preživetem dnevu se sprostite in okrepite imunski sistem v centru dobrega počutja.
Informacije
foto točka