Gourmet Cup Krvavec - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Gourmet Cup Krvavec

Krvavec,
Med 21. in 23. januarjem nas na Krvavcu čaka pravo smučarsko- kulinarično razvajanje.VEČERJA NA ZAJLI, 21. januar 2017

Gostilni Dvor Jezeršek in Krištof pripravljata kulinarično doživetje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine Krvavške žičnice se spremenijo v male zasebne restavracije. Ustvari se posebno kulinarično okolje. Največ 4 osebe lahko uživajo večerjo s tremi hodi v svoji zasebni kabini. Večerja se postreže izmenično med dvema vožnjama navzgor in dvema navzdol. 

Tretji vožnji sledi postanek ob vznožju smučišča in sladko presenečenje. Gostje lahko večer zaokrožijo z druženjem in kozarcem vina v bližnji planinski koči.

Vremensko okolje poskrbi, da si niti dva dogodka nista enaka. Dogodek poteka v varni zaščiti objektov in kabin žičnice Krvavec. Poskrbljeno je tudi za najhladnejše dni letnega časa. ODEJA Škofja Loka - partner Večerje na zajli, je izdelal posebne odejice, ki toplo grejejo udeležence kulinaričnih razvajanj.


Prijava

GOURMET NA SNEGU, 22. januar 2017

Vabljeni vsi na prvi GOURMET NA SNEGU zadnjo nedeljo v januarju 22. 1. 2017, kjer vas bodo na Krvavški plaži vse od 11. ure dalje z edinstvenimi okusi razvajali vrhunski slovenski Chefi iz priznanih restavraciji.

  • Uroš Štefelin (Vila Podvin), 
  • Igor Jagodic (Restavracija Strelec), 
  • David Vračko (Restavracija Mak), 
  • Jorg Zupan (Atelje), 
  • Darko Klemen (MasterChef Slovenije 2016), 
  • Damjan Fink (Gostilna na gradu), 
  • Jernej Kamič (Jezeršek gostinstvo).


Poleg gostujočih Chefov bo na Krvavški plaži potekal tudi spremljevalni program, ki bo nedeljsko popoldne spreobrnil v pravo kulinarično zabavo na snegu.

Cena degustacijskega prigrizka pri posameznem Chefu bo znašala 4,00 €. Kupončke za prigrizke pa boste lahko kupili na Kravški plaži.

DRUGI GOURMET CUP, 23. januar 2017

Osrednji dogodek bo smučarska tekma za pokal Gourmet 2017. Med količki se bodo pomerili kolegi gostinci, vinarji in gurmani. 

Dogodek bo začinilo 6 priznanih top Chefov:

Tomaž Kavčič (Dvorec Zemono), Jorg Zupan (Atelje), Darko Klemen (MasterChef Slovenije 2016), Damjan Fink (Gostilna na gradu), Jernej Kamič (Jezeršek gostinstvo) in posebni gost, italijanski Chef z Michelinovimi zvezdicami, Vincenzo Guarino. 

Cena degustacijskega prigrizka pri posameznem Chefu znaša 4,00 €. Kupončke za prigrizke boste lahko kupili na Krvavški plaži.

Odlični hrani bodo družbo delale izbrane penine, zaplesali pa bomo tudi kakšen "Panzer tanz". Športni navdušenci bodo prišli na svoj račun s testiranjem smuči, v food trucku pa pripravljamo za vas posebno presenečenje. Se vidimo na Krvavcu!

Prijava
Informacije
foto točka