Gourmet Cup - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Gourmet Cup

Skupaj se bomo razmigali na snegu, si privoščili vrhunske kulinarične specialitete ter obogatili svoje znanje na področju trendov in smeri razvoja v gostinstvu in kulinariki.

Gostili bomo številne domače in mednarodne goste, govorce in kuharske virtuoze, med njimi Justyno Adamczyk, Chief International Officer GAULT&MILLAU, Achima Schmitta, profesorja strateškega managementa na znameniti univerzi Ecole Hotelier de Laussane, Artura Simsa, direktorja mednarodnega svetovalnega podjetja na področju gostinstva Vantage Hospitality Consultants in našo edinstveno Ano Roš, najboljšo kuharsko mojstrico na svetu.

Dogodek bodo otvorili kar trije TOP Chefi, Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek, sodniška trojica nove, že 4. sezone kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, in sicer v soboto, 27. Januarja, na Gorenje Gourmet Večerji na zajli. Gostom kulinaričnega zajlanja bodo rock'n'roll chef, kralj sladic in kuharski selektor v zasebnih gondolah ob soju sveč in čarobnem pogledu na pobeljene krvavške strmine postregli s pravimi kulinaričnimi mojstrovinami.

Nedeljski Gourmet na snegu bo 28. januarja razvajal vse obiskovalce Krvavca ter gurmane po duši in srcu. Svetovni prvak v pripravi testenin Jure Tomič (Ošterija Debeluh), Chef s svojevrstnim stilom Igor Delak (Mochoritsch, Avstrija), kuharska diva Ana Šušteršič(Jezeršek gostinstvo), toskanski Chef Michelin Guiseppe Mancino (Il Piccolo Principe**, Italija), mladi in podjetni Chef Michelin Ivan Bombieri(Ristorante La Taverna*, Italija) in avtentični milanski Chef Cesare Battisti (Ristorante Ratanà, Italija) bodo vse od 11. pa do 15. ure na krožnikih ponosno razgaljali svoje kuharske kreacije, s katerimi bodo za ceno 4 EUR po jedi zagotovo zadovoljili še tako zahtevne goste.   

Letošnje novosti, ki jih nikakor ne gre zamuditi, bo tokrat gostil Ljubljanski grad. Biser Ljubljane bo v sklopu Gourmet Cupa Ljubljana, ki letos prvič poteka pod okriljem nove kulinarične znamke Gourmet Ljubljana v partnerstvu s Turizmom Ljubljana, v ponedeljek, 29. januarja gostilnajboljšo kuharsko mojstrico na svetu, Ano Roš in njene goste.

Čez dan bo potekala strokovno-izobraževalna konferenca, ki bo pokrivala dve pereči tematiki: »Potencial Slovenije kot kulinarične destinacije« ter »Izobraževanje in kadrovanje v gostinstvu in turizmu«.

 

Informacije
foto točka