Dan odprtih vrat Krvavca - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Dan odprtih vrat Krvavca

Krvavec,
Poletje na Krvavcu je v polnem teku, zato vas vabimo, da se nam pridružite na Poti po Krvavcu, na dnevu odprtih vrat.
Na praznično sredo bomo na Krvavcu odprli svoja vrata, in se vam tako predstavili kdo smo in kaj ponujamo v poletni sezoni.

Pri Brunarica Sonček si privoščite planšarski zajtrk, v Rozka Krvavec kislo mleko ter se ob ogledu fotografij, odpravite nazaj v leto 1958, ko je na planino peljala prva žičnica. Ustavite se Pr' Florjanu, Krvavec na divjačinskem golažu in na EkoTurizem Viženčar, kjer boste ob domačih dobrotah slišali kakšno zanimivo anekdoto iz Kriške planine ter sodelovali v dodatnem žrebu za družinske počitnice na turizmu Viženčar. Sladka terasa vam ponuja sladke pregrehe in neskončne razglede, Krvavec Kekec pa domačo šunko ter žgance. 
Praznovanje Marijinega Vnebovzetja bomo ob 12.uri počastili s Sveto mašo g. Juhanta, na planini Koren, najmlajši pa bodo na plaži Krvavec uživali ob poslušanju pravljice O pastirjih in škratih s Krvavca

Pot bomo zaključili na Plaži Krvavec, kjer se bomo zavrteli ob ritmih, dobro poznanih skladb, Vili Resnika. 

Program bomo začinili z bogatimi nagradami, zberi vse žige in osvoji družinski vikend paket pri izbranem ponudniku, ter BREZPLAČNO SEZONSKO SMUČARSKO VOZOVNICO.

*Poleg tega pa bomo v sklopu Dneva odprtih vrat in 60-letnice prve vožnje z ˝zajlo˝ na planino, dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica podelili šolske potrebščine, za socialno ogrožene otroke.


*Na ta dan boste na blagajni, ob nakupu vozovnice za kabinsko žičnico, prejeli letak, s katerim boste vsi tisti, ki boste zbrali vse žige, sodelovali v žrebu za bogate nagrade.


Se vidimo na Krvavcu!
Informacije
foto točka