Nepozabno Silvestrovanje na Krvavcu - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Nepozabno Silvestrovanje na Krvavcu

Krvavec, 31.12.2018,
Star pregovor pravi: Tako kot preživite novoletno noč, tako bo vaše prihajajoče leto! Zato naj ta noč ne bo prepuščena naključju. 

Na Krvavcu, z nami doživite nepozaben vstop v leto, ki prihaja. Zadnji dan starega leta bomo na smučišču posvetili najboljšim zavojem, odlični kulinariki in nepozabni zabavi. 

Pravljično zasnežena krvavška plaža bo na silvestrsko noč gostila dobro poznano Alyo z bendom. Ob odprtem ognju vam pripravljamo smučarsko silvestrsko pojedino na prostem, mične hostese bodo poskrbele, da vaše grlo ne bo suho, ansambel Razgled ter ritmi poznanih skladb Alye pa bodo držali tempo zabave pozno v noč. 

Da pa boste na Krvavec, predvsem pa domov prišli brez težav, smo za vas organizirali avtobusni prevoz iz prestolnice in Kranja. Vstopnice za avtobusni prevoz na in iz Silvestrovanja, kupite na Petrolu, po ugodni ceni 10€. 

Krožno kabinska žičnica bo za vse obiskovalce dogodka BREZPLAČNA, in bo vozila od 17.oo do 21.30 ure. Povratek v dolino bo možen ob 1.00 in 2.00 uri zjutraj. Prav tako bo vstop na prizorišče koncerta brezplačen. Dostop od kabinske žičnice do prizorišča je možen po označeni peš poti.
VNOS HRANE, PIJAČE IN PIROTEHNIKE NA KABINSKO ŽIČNICO IN NA PRIZORIŠČE JE STROGO PREPOVEDAN!Za vse tiste, ki vam pojedina na prostem ni diši, pa bomo poskrbeli v Hotelu Krvavec, kjer bo gala silvestrska večerja.

Se vidimo?

Več info in rezervacije: komerciala4@rtc-krvavec.si, tel: 040 621 629
Partner dogodka: G3spirits
Informacije
foto točka