Smučajmo Freestyle* - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Smučajmo Freestyle*

Krvavec,
Smučajmo Freestyle*, nova akcija Smučarske zveze Slovenije, z namenom promocije in popularizacije smučanja prostega sloga med mladimi, bo v letošnji sezoni potekala na številnih slovenskih smučiščih. Tam boste lahko z našimi licencirani trenerji, predvsem pa v družbi najboljših reprezentantov pa tudi naših najmlajših tekmovalcev, naredili prve korake v svetu smučanja prostega sloga. Na atraktiven, zabaven in v prvi vrsti varen način se boste spoznavali s snežnim parkom, progo za smučarski kros, grbinami, ob novozapadlem snegu pa se boste vsekakor zapodili tudi v puhast pršič.

Akcija je namenjena predvsem mladim od 8 do 14 let z osnovnim smučarskim znanjem, seveda pa bomo veseli tudi dobro »nasmučanih« mlajših navdušencev in vsekakor tudi njihovih športno naravnanih staršev in spremljevalcev, s katerimi bodo lahko skupaj spoznavali to atraktivno plat smučarije.Zbor:
Dobimo se na spodnji postaja kabinske žičnice Krvavec ob 9:00 ali ob 10:00 na zgornji postaji.

Akcija:
Smučamo od 10:00 do 12:00, za malico poskrbimo mi, nadaljujemo ob 12:30 in glede na zagnanost smučamo do 14:30.

Zaključek:
V prijetni družbi ob izmenjavi vtisov zaključimo ob 15:00 oz ob 15:30 na spodnji postaji kabinske žičnice.

Oprema:
Za osnove freestyle smučanja so sicer najbolj primerne twintip smuči, prve korake pa boste brez težav naredili tudi z alpskimi smučmi.
Ne pozabite na čelado, ki je za mlade do 14 let tako ali tako obvezna, na poligonih smučanja prostega sloga pa, v naši družbi, nujna tudi za odrasle smučarje!

Prijava:
na e-naslov: freestyle@sloski.si

Vaše prijave preko zgornje prijavnice bomo veseli do četrtka
07.02.2019 do 20:00 ure.
Prijavo na dogodek bomo potrdili s povratno elektronsko pošto najkasneje v petek 08.02.2019 do 20:00 ure.

Na elektronski naslov freestyle@sloski.si nam lahko pošljete tudi morebitna vprašanja na katera vam bomo v čim krajšem času odgovorili.

Se vidimo na snegu!

Akcija Smučajmo Feestyle* je namenjena popularizaciji smučanja prostega sloga in financirana s strani Smučarske zveze Slovenije.
Informacije
foto točka