Podaljšujemo zimsko sezono na smučišču Krvavec! - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Podaljšujemo zimsko sezono na smučišču Krvavec!

Smučišče Krvavec, 2. 4. 2015

Spoštovani obiskovalci,

kar nekaj dejavnikov je vplivalo na to, da smo se v družbi RTC Krvavec odločili, da obratovanje smučišča, sicer v zmanjšanem obsegu, podaljšamo iz sprva načrtovanega 6. aprila na 12. april.

Obratovanje naprav bo od torka, 7.4., do nedelje, 12.4.2015, skoncentrirano na obratovanje kabinske žičnice, šest-sedežnice Vrh Krvavca, štiri-sedežnice Tiha Dolina ter dvosedežnice Zvoh. Slednja bo med tednom rezervirana zgolj za tekmovanja.

Skladno s tem bodo urejene proge 1, spodnji del proge 4 ter proge 5, 6, 7, 10, 11, 13, 15, 17 in 18, pri čemer bo torej proga 13 (Zvoh) med tednom rezervirana za tekmovanja, ob določenih terminih in dnevih pa za treninge tudi spodnji del proge 4 in proga 17.

Naprave bodo v tem obdobju obratovale od 8.00 do 14.00, dostopna krožno kabinska žičnica pa do 15.00. Smučanje v tem tednu bo ob nakupu smučarske vozovnice kar za polovico cenejše. Prodajala se bo zgolj dnevna smučarska vozovnica po polovični ceni za vse starostne kategorije, torej odrasla za 15,5 EUR, otroška pa za zgolj 8,5 EUR.

Kot zapisano že v prvem odstavku, je k naši odločitvi vplivalo kar nekaj dejavnikov, med katerimi so predvsem zelo dobre trenutne snežne razmere in ugodna vremenska napoved za naslednji teden, ki obeta sonce in mraz. V primeru, da dolgoročna vremenska napoved ne bo zdržala in se bo obetalo slabe vreme, si bomo dovolili sezono prekiniti predčasno, o čemer pa vas bomo seveda pravočasno obvestili preko naših kanalov obveščanja (novičke, internet, facebook, info točke na smučišču …).

Ob koncu sezone želimo nagraditi tudi naše zveste obiskovalce med tednom, torej imetnike sezonskih vozovnic ponedeljek-petek. Imetniki teh vozovnic boste od danes dalje do konca sezone smučali vse dni v tednu, torej tudi oba preostala vikenda in velikonočni ponedeljek.

V želji, da v čim večjem številu izkoristite ugodno smuko ob koncu sezone, vas lepo pozdravljamo,


Ekipa RTC Krvavec

Informacije
foto točka