Hotel Krvavec

V SAMEM OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP

Hotel Krvavec leži neposredno v središču smučišča Krvavec, ki je v letu 2022, prejelo že 7. zaporedni naziv za "Najboljše smučišče v Sloveniji", s strani World Ski Awards. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Eden najboljših delov zimskih smučarskih dni, pa so tudi nepozabne apres ski zabave, domačih in tujih glasbenikov, ki poskrbihjo za obilico dobre energije, na Plaži Krvavec.

Hotel nudi infra rdečo in finsko savno, ki je kot nalašč za krepitev imunskega sistema v hladnih zimskih dneh. V ceno obsika savne je vključena čista brisača, ter čaj.

Aktivne zabave željni gostje, se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem in biljardom.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni, proti doplačilu (ob rezervaciji sporočite recepciji).

Vse informacije in ponudbo za željeni termin vprašajte na: booking@rtc-krvavec.si.

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, v neposredni bližini smučišča, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah je ena dodatna spalnica, ločena od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.

V apartmajski hiši se nahaja ogrevan skupni prostor, kjer lahko za čas bivanja hranite smučarsko opremo.

V primeru najema celotne apartmajske hiše, vam je na voljo tudi možnost uporabe Jaslic, ki so namenjene skupnemu druženju v hladnih zimskih večerih.

Vse informacije so vam na voljo preko elektronskega naslova: booking@rtc-krvavec.si.