Hotel Krvavec - RTC Krvavec
 • 04 25 25 911
 • SI
Rezervacija

Hotel Krvavec

Previous Next

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu. Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.     

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Pošljite povpraševanje

Kapaciteta hotela

Sobe

Dvoposteljna soba

Premišljeno oblikovana soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom gorskega ambienta.
Več

Udobna soba z dvema ležiščema služi kot soba za dve osebi. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi). Iz sobe je čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre.

 • Sprejme do 2 osebi
 • LCD TV
 • Wi-Fi

Dvoposteljna soba z dodatnimi ležišči

Večja dvoposteljna soba z dvema osnovnima in dvema dodatnima ležiščema. Odlikuje jo udobje in prostornost s pridihom gorskega ambienta.
Več

Udobna soba z dvema ležiščema in raztegljivim dvosedom, namenjenim dvema dodatnima ležiščema. Soba je opremljena v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi). Iz sobe je čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre.

 • Sprejme do 4 osebe
 • LCD TV
 • Wi-Fi

Družinska soba

Prostornejša soba, lahko tudi z ločenimi spalnimi prostori, predstavlja udobno namestitev družinam z več otroki ali večjim družbam.
Več

Prostornejša soba, lahko tudi z ločenimi spalnimi prostori, predstavlja udobno namestitev družinam z več otroki ali večjim družbam. Dva osnovna ležišča, 1 oz. 2 raztegljiva dvoseda in 1 oz. 2 dodatni ležišči. Soba je opremljena v gorskem slogu, s pohištvom iz masivnega lesa in z vsem kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

 • Sprejme od 4 do 8 oseb
 • LCD TV
 • Wi-Fi
Naslov Ambrož pod Krvavcem 50, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Telefon +386 (0)51 350 830+386 (0)51 350 830 +386 (0)4 20 12 800, +386 (0)4 20 12 800,
Email booking@rtc-krvavec.si
Lokacija Zemljevid

Dostop

Pogoji poslovanja

Priporočamo

Družinski paket

Družinski paket

Družinski Paket
že od 179,00   na storitev
Družinski paket

Družinski paket

Družinski teden
že od 265,00   na storitev
Free ski paket

Free ski paket

Free ski paket
že od 69,00   na osebo na dan
Novoletni paket

Novoletni paket

Novo leto
že od 375,00   na osebo na paket
Ski opening

Ski opening

Ski opening
že od 215,00   na storitev
Ski paket

Ski paket

Ski paket
že od 295,00   na osebo na paket

Poglejte si tudi:

Plaža Krvavec

Plaža Krvavec

Razvajanje na ležalniku z vrhunskim razgledom, uživanje v domačih kulinaričnih dobrotah ter druženje s prijatelji.
Restavracija

Restavracija

Dobrote s planine, svež gorski zrak in nepozaben razgled. Tudi za zaključene družbe in praznovanja!
Wellness

Wellness

Po aktivno preživetem dnevu se sprostite in okrepite imunski sistem v centru dobrega počutja.
Informacije
foto točka