V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu.

Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot. Čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.

Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.

Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Sobe

Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem

Udobna dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, spalnico in televizorjem ponuja čudovit razgled na okoliške gore, hribe in smučišče Krvavec.

Dvoposteljna soba z balkonom

Udobna dvoposteljna soba z balkonom, kopalnico in televizijo ponuja čudovit razgled na okoliške gore, hribe in smučišče Krvavec.

Dve ločeni ležišči ali zakonska postelja + 1 x dodatno ležišče

Nastanitveni paketi

Skiopening paketi
Novoletni paketi
Družinski paketi
Smučarski paketi
Smučaj zastonj