Aktivnosti in dogodki za podjetja - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Aktivnosti in dogodki za podjetja

Ko zaposleni kulturno komunicirajo drug z drugim, si delijo komplimente in opazijo na drugih najboljše, je cilj podjetja dosežen.

Uspeh podjetja je odvisen od sodelovanja zaposlenih. Svahili pregovor pravi: „Če vsak vesla po svoje, čoln ne bo prišel do cilja. Ko pa ekipa združi moči, je veliko močnejša od vseh posameznikov skupaj.“

 

Aktivnosti

Športne aktivnosti v Poletnem parku

Aktivnosti Poletnega parka Krvavec omogočajo zabavno druženje v naravi, hkrati pa na sproščen način krepijo skupinski duh, spodbujajo timsko delo, izboljšujejo neformalno komuniciranje v skupini in dvigujejo zaupanje med člani skupine.

Posamezniki ali skupina samostojno izbirajo aktivnosti ter nivo zahtevnosti v Poletnem parku, na posameznih aktivnostih pa so vedno prisotni tudi naši inštruktorji, ki skrbijo za varnost ter pravilno uporabo rekvizitov.

Adrenalinski spusti

Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabavne spuste po tlakovani progi z atraktivnimi gorskimi go-karti in gorskimi skiroji. Na izhodišče pa vas popelje štirisedežnica Tiha dolina.Z vožnjo z go-karti in skiroji boste dobili pravo mero adrenalina in se napolnili s pozitivno energijo.

Uvod v gorsko kolesarstvo

Bike park Krvavec ponuja kolesarjem vseh stopenj kolesarskega znanja pravo mero užitka in adrenalina in je med kolesarji poznan po dolgih spustih, z veliko nadmorsko višino. S krajšimi progami z izhodiščem pri Hotelu Krvavec pa ponuja odlično sprostitev in odličen poligon za učenje tudi tistim, ki se s tem športom šele spoznavajo.
Ponujamo vam samostojne spuste, kot tudi najem izkušenega kolesarskega vodnika, ki vam bo pokazal osnove gorskega kolesarjenja, vam pomagal premagati strah in se prepustiti gravitaciji.

Predstavitev planšarstva in pastirska malica

Krvavec je pašna planina z dolgo tradicijo. V poletnih mesecih se na njej pase preko 400 glav živine. Na predstavitvi se boste spoznali s planšarstvom, predstavili vam bomo zdravilna zelišča, deležni pa boste tudi čisto prave planšarske malice v Brunarici Sonček.

Voden pohod na Dolge njive

Voden pohod na eno najlepših planin na Krvavcu vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Osupljivi razgledi in družba kravjih zvoncev vas bodo spremljala ves čas pohoda, ki traja 2,5h. Na poti boste s sodelavci lahko v sproščenem planinskem okolju doživeli vse lepote gorskega sveta. Na planini Dolge njive se pasejo konji, ki bodo z veseljem pojedli ostanke vaše pohodniške malice, ki vam jo za na pot lahko pripravijo v Hotelu Krvavec.

Najem sejne sobe

V Hotelu Krvavec se nahaja prostorna sejemska soba s projektorjem, platnom in ozvočenjem. Sprejme 60 udeležencev in omogoča različne postavitve sedežev.

Gostinska ponudba

Pomemben del neformalnega druženja se vedno zgodi ob dobri hrani in pijači. Za oboje poskrbimo v kuhinji Hotela Krvavec, postrežemo pa vam v restavraciji ali na vsem znani Plaži. Predstavljamo vam nekaj možnih jedilnikov. Prilagodili se bomo vašim okusom in prehranjevalnim navadam.

Ne spreglejte tudi zimskih aktivnosti za skupine

Ste ob besedi Krvavec pomislili na smučanje? Seveda ste. Svoje zaposlene lahko razveselite z urnimi ali dnevnimi vozovnicami. In da ne bi ostalo le pri smučanju, bomo za vas pripravili pravo tekmo v veleslalomu z elektronskim merjenjem časa, da boste v ekipo vnesli nekaj zdravega tekmovalnega duha.

Za podjetja in zaključene skupine smo pripravili več zanimivih programov, ki vaši organizaciji omogoča razbiti monotonost na delovnem mestu, prebiti rutino in stkati pristnejše odnose, ki bodo zagotovo pripomogli k večji učinkovitosti na delovnem mestu. Hkrati pa vam omogočajo, da preživite lep, igriv in zabaven dan.

Zimske aktivnosti za skupine

Pošljite povpraševanje

Informacije
foto točka