Poletne aktivnosti za skupine - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Poletne aktivnosti za skupine

Povabite prijatelje ali poslovne partnerje v Poletni park, na kolesarjenje, pohod ali piknik v naravi.

Visokogorsko smučarsko središče Krvavec se z razgibanimi tereni v toplejših mesecih prelevi v gostoljubno oazo za zabavno druženje s prijatelji, poslovnimi partnerji ali sodelavci v podjetju. S čudovitim razgledom nudi sproščujoč aktivni oddih v naravi ter omogoča umik iz vročega poletnega mestnega vrveža k zmernim temperaturam svežega gorskega zraka. Vožnja s kabinsko žičnico, ki poleti obratuje vse dni v tednu, vam prihrani kar nekaj poti. Ob izstopu ste na idealnem izhodišču za skupinski obisk Poletnega parka Krvavec, nepozabno organizirano kolesarsko avanturo ali voden pohodniški izlet.  Druženje lahko zaključite s kosilom ali zabavo v hotelu Krvavec.

Obliko, vsebino in trajanje programa uskladimo z naročnikovimi željami in cilji tako, da je vsak program oblikovan individualno in prilagojen udeležencem.

Poletni park

Posamezniki ali skupina samostojno izbirajo aktivnosti ter nivo zahtevnosti v Poletnem parku. Na posameznih aktivnostih so vedno prisotni  naši inštruktorji, ki skrbijo za varnost ter pravilno uporabo rekvizitov. Skupino ob prihodu na spodnji postaji kabinske žičnice sprejme naš inštruktor in jo skladno z dogovorjenim usmerja skozi park.

Kolesarjenje

Skupina predhodno dogovori primerno kolesarsko aktivnost. Usposobljeni inštruktorji v šoli gorskega kolesarjenja udeležence podučijo o načinu vožnje ter obvezni zaščitni opremi. Skupino ob prihodu na spodnji postaji kabinske žičnice sprejme naš inštruktor in jo skladno z dogovorjenim usmerja skozi aktivnost. Po predhodni najavi je možna izposoja koles in zaščitne opreme.

Organizirani pohodi

Za skupine lahko organiziramo krajši pohod Po poteh zgodovine, oziroma daljše, zanimive pohodniške ture na Kompotelo, Kalški greben, Kokrško sedlo ali Cojzovo kočo.  Organizirane pohode vodijo usposobljeni gorski vodniki, ki med hojo slikovito predstavijo znamenitosti planine ter okoliško hribovje. Skupino ob prihodu na spodnji postaji kabinske žičnice sprejme naš gorski vodnik in jo skladno z dogovorjenim vodi do cilja. 

Piknik

Hotel Krvavec navdušuje s čudovitim ambientom in pristno domačo kulinariko, krvavška Plaža pa nudi idealen prostor za organizacijo piknika v obliki samopostrežnega bifeja. Menije oblikujemo  glede na naročnikove želje.

Vljudno naprošamo, da zaradi lažje organizacije programa, svoj prihod najavite teden dni pred prihodom.

Informacije in prilagoditev programa

RTC Krvavec (delavniki od 7h - 15h) +386 (0)4 25 25 911 +386 (0)4 25 25 911

Poglejte si tudi:

Poletni park

Poletni park

Kolesarjenje

Kolesarjenje

Pohodništvo

Pohodništvo

Informacije
foto točka