Poroke - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Poroke

Drugačna poroka sredi cvetočih pašnikov ali v objemu zimske pravljice. Sta za?

Doživite najlepši dan v vašem življenju v objemu gora na najvišji poročni lokaciji v Sloveniji. Če si želite drugačno, enkratno  in neponovljivo poroko v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp je Hotel Krvavec prava izbira. Poroka na Krvavcu je posebno doživetje, ki ga vidva in vajini svati ne bodo nikdar pozabili.  

Kdaj in kje?

Zimska pravljica v belem, ali poroka na cvetočih pašnikih? Na sončni terasi najvišjega hotela v Sloveniji vaju bo poleti spremljal vonj cvetočih gorskih zelišč ter cingljanje kravjih zvoncev. Pozimi pa vaju bo objela elegantna belina snega. Na Krvavcu se lahko poročita tudi cerkveno, saj vama je na voljo idilična kapelica s čudovitim pogledom na Triglav. Samo za vaju bomo okrasili gondolo in sedežnico, s katero se pripeljala do gorskega Hotela Krvavec, kjer bomo poskrbeli za vaše odlično počutje. 

 
Kako?
Vse svate bomo pripeljali do samega prizorišča poroke. Vidva pa imata na voljo več zabavnih načinov prihoda: s sedežnico, s snežnimi sanmi, pasjo vprego ali pa kar na smučeh.
 

Pogostitev

Poročno slavje lahko nadaljujeta na Plaži Krvavec ali v Hotelu Krvavec. Poročni meni popolnoma prilagodimo vajinim željam; lahko se odločita za gurmansko »slow food« razvajanje, pravo planšarsko pojedino ali kaj vmes. 

Poročno slavje in poročna noč

Krvavec je pravi kraj za sproščeno poročno vzdušje, kjer zabava traja do ranega jutra. Pri nas ne boste motili nikogar. Vse svate bomo prenočili po ugodnih cenah, za mladoporočenca pa je brezplačno na voljo poročni apartma. Tako se nikomur ne bo mudilo domov, svatje bodo pozabili na vsakdanji stres in uživali z vama v nepozabni zabavi. Le malo je takih lokacij, kjer lahko dosežete večjo povezanost med svati. Zjutraj boste lahko skupaj zajtrkovali, obujali spomine na preteklo noč in uživali v čudovitem razgledu.

Poročna fotografija

Trenutki ujeti v fotografski objektiv bodo s pravimi fotografijami za vedno ostali spomin na vajin najlepši dan. Kot dodatno storitev vam nudimo tudi najem fotografa. Sodelujemo z družinskim podjetjem Poročna Sonata. Tina in Anže Kacin bosta poskrbela, da bodo vajini spomini ovekovečeni na poseben, umetniški način. Fotografije pa bodo prikazale posebnost vašega dogodka in podrobnosti, ki so vašo poroko naredile najlepšo.

Okrasitev porostora in poročni šopek

Gorsko okolje Hotela Krvavec pričara posebno vzdušje. V kolikor želite, vama bo eden najboljših slovenskih florističnih mojstrov, Franci Landeker, svetoval pri izbiri cvetja in izdelal poročno dekoracijo, pa tudi poročni šopek, ki se bo skladal tako z vašim stilom kot gorskim okoljem.

Poroka na Krvavcu je posebno doživetje, ki ga vidva in vajini svati ne bodo nikdar pozabili. 

  • Ker bo vaša poroka nekaj posebnega.
  • Ker lepota gorskega sveta pričara posebno romantično vzdušje.
  • Ker vam nudimo celoten paket kakovostnih storitev.
  • Ker bodo vajine poročne fotografije nekaj posebnega.
  • Ker bo okrasitev prostora še dodatno poudarila romantičnost vaše poroke.
  • Ker je Hotel Krvavec najvišje ležeči hotel v Sloveniji.
  • Ker bo čudovit razgled očaral vas in vaše goste.
  • Ker se bodo svatje v sproščenem vzdušju z vami zabavali celo noč.

Pošlji povpraševanje

Informacije:

Informacije
foto točka