Poslovni turizem - RTC Krvavec
  • 04 25 25 911
  • SI
Rezervacija

Poslovni turizem

Najem sejne sobe ter pomoč pri organizaciji seminarja, poslovne zabave ali teambuildinga.
Neformalno druženje v naravi zagotovo veliko pripomore k ustvarjanju dobrih odnosov med sodelavci in razvijanju občutka pripadnosti podjetju. Na planini Krvavec ponujamo zabavna druženja v naravi v vseh letnih časih. Obliko, vsebino in trajanje programov uskladimo z naročnikovimi željami in cilji, tako da je vsak program oblikovan individualno in prilagojen udeležencem.

Najem sejne sobe

V hotelu Krvavec se nahaja prostorna sejemska soba s projektorjem, platnom in ozvočenjem. Sprejme 60 udeležencev in omogoča različne postavitve sedežev.

Teambuilding

Teambuilding programi na planini Krvavec omogočajo zabavno druženje v naravi, hkrati pa na sproščen način krepijo skupinski duh, spodbujajo timsko delo, izboljšujejo neformalno komuniciranje v skupini in dvigujejo zaupanje med člani skupine. Posamezniki ali skupina lahko samostojno izbirajo aktivnosti ter nivo zahtevnosti lahko pa jih vodijo naši inštruktorji, ki skrbijo za varnost ter pravilno uporabo rekvizitov.

Poslovne zabave

Hotel in Plaža Krvavec nudita vse potrebno za izvedbo vaše poslovne zabave. V hotelu je na voljo 26 enot s skupno 90 ležišči, sejno sobo (s projektorjem) ter prostorno restavracijo za 150 oseb. Poleg čudovitega ambienta hotel navdušuje s pristno domačo kulinariko. Krvavška Plaža nudi idiličen prostor na svežem gorskem zraku za organizacijo piknika v obliki samopostrežnega bifeja in sprejme 300 oseb.

Večerja na zajli

Kulinarično doživetje v objemu gostiln Dvor Jezeršek in Krištof v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine Krvavške žičnice se spremenijo v male zasebne restavracije. Ustvari se posebno kulinarično okolje. Največ 4 osebe lahko uživajo večerjo s tremi hodi v svoji zasebni kabini. Večerja se postreže izmenično med dvema vožnjama navzgor in dvema navzdol.

Tretji vožnji sledi postanek ob vznožju smučišča in sladko presenečenje. Gostje lahko večer zaokrožijo z druženjem in kozarcem vina v bližnji planinski koči.

Vremensko okolje poskrbi, da si niti dva dogodka nista enaka. Dogodek poteka v varni zaščiti objektov in kabin žičnice Krvavec. Poskrbljeno je tudi za najhladnejše dni letnega časa. ODEJA Škofja Loka - partner Večerje na zajli, je izdelal posebne odejice, ki toplo grejejo udeležence kulinaričnih razvajanj.

Video predstavitev

Informacije:

Informacije