Praznovanja in obletnice

Rojstni dan, obletnica poroke, posebna priložnost

PRAZNOVANJA IN OBLETNICE

Najboljše je, ko se lahko ob jubilejnem dogodku zberete v družbi najdražjih ljudi in se ob zabavi, odlični kulinariki in neokrnjeni naravi prepustite lepotam planine Krvavec, med tem ko vstopite v novo obdobje vaše poti. Rojsnodnevne obletnice, obletnice poroke, obletnice odprtja podjetja in ostali veliki mejniki, se bodo ovekovečili na planini Krvavec v družbi pustolovščin, ki bodo v mislih še dolgo krasile vaš spomin.Obletnica poroke

Opravita obnovitev vajine zaobljube na terasi najvišje ležečega hotela v Sloveniji, Hotela Krvavec. Osebje bo za vaju pripravilo vzdušje, vidva pa si izberita najljubšo kulinarično ponudbo in ob družbi svojih najdražjih proslavita vajin dan.

Rojstni dan

Rojstni dan vam pripravimo lahko v Pustolovskem parku Krvavec, kjer boste ob adrenalinskih doživetjih neizmerno uživali, po tem pa se boste lahko odpravili v Hotel Krvavec, kjer vas bo pričakala topla malica in kaj svežega za žejo. Možnost imate tudi, da izbirate med ostalimi aktivnostmi poletnega Krvavca, ki so: spusti s tubami, spusti z gorskimi go-karti, lokostrelstvo, zbijanje ruskih kegljev in zbijanje lesenih klad. Izbira je vaša, naš namen pa je, da vam rojstni dan ostane v najlepšem spominu.

Obletnica ustanovitve podjetja

Najboljše ekipe si zaslužijo najboljša doživetja, ki bodo ostala še dolgo v spominu in bodo pestrila vsakodnevne pogovore ob obujanju le teh v podjetju. Dobra klima v podjetju je nujno potrebna za uspešnost tima, povezanost med zaposlenimi in učinkovitost podjetja. Zaposleni bodo imeli možnost izbire med različnimi aktivnostmi, kot so: Pustolovski park Krvavec, spusti z go-karti, spusti s tubami, lokostrelstvo in ruski keglji. V primeru dežja so v notranjosti Hotela Krvavec na voljo še namizni nogomet, namizni golf, namizni tenis v sklopu sobe za zabavo.

Vse podrobnosti in rezervacije so mogoče na: marketing3@rtc-krvavec.si

SMUČURASKO KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Tukaj so smučarske vozovnice ugodnejše

Smučišče Krvavec, ki se nahaja na obrobju Kamniško-Savinjskih Alp je poznano tudi pod nazivom: Naj smučišče v Sloveniji. Naši ratrakisti tako z veseljem vsak dan, pred zoro, na strminah za vas uredijo sveža snežna rebrca. Krvavec spada pod občino Cerklje na Gorenjskem in je od prestolnice oddaljen slabih 25 kilometrov. Kljub temu, da je nedaleč stran od mestnega vrveža, nudi popoln umik v naravo, tako v idiličnem zimskem času, kot v poletni sezoni.

Smučišče Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno smučarsko izkušnjo.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!